reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
oczywiście że trzeba robić zapasy z głową wiadomo że jak dziecko waży 5 kilo to nie kupuje się na sapas 2 ale tak jak moja teraz waży 5,5 to myśle że spokojnie mogę sobie pozwolić na 3 bo chyba szybko z nich nie wyrośnie

no z 3 maja szybciej wyrosła niż myslałam za to w 4 już kilka m-cy jest

i waga się radze nie sugerować bo Maja jeszcze nieważy 9 kg a juz od dawna nie nosi 3

no tak, z tą wagą to jest różnie. Moja Natka waży 9800 i już dawno chodzi w 4+ pampersy lub bordowe rossman, zamiennie. Ostatnio w Auchan była promocja huggisów z 46zł chyba na 34,99zł, więc jej wzięliśmy tak na wypróbowanie też 4+ i okazało się że są dużo mniejsze niż pampersy 4+, mimo że na opakowaniu przedział wagowy dla dzieci jest taki sam. co do chusteczek to my jesteśmy za nivea baby soft cream lub ewentualnie dzidziuś cleanic.

jsorbek pisze:
no z 3 maja szybciej wyrosła niż myslałam za to w 4 już kilka m-cy jest

i waga się radze nie sugerować bo Maja jeszcze nieważy 9 kg a juz od dawna nie nosi 3
no tak wszystko się zgadza a od kiedy wy nosicie 4
ale my mamy dopiero 5,5kg takze myśle ze 3mies to jeszcze spokojnie w nich pochodzimy

No nie pamiętam ale na pewno jak było 7 kg to ju,z 4

Zależyjak dzidzia bedzie rosła za to 4 możn spokojnie kupować ja mam spory zapas ::) ::) ::) ale podobno czasem sie do 3 wraca :p

mój najpierw dość długo chodził w 1 (2-5) ale to dlatego że ważył przy urodzeniu 2,5 kg. Z 2 strasznie szybko wyrósł, a teraz jest na 3 (waży 5,5 kg)

reklama
Do góry