reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Zośka też gada juz takieprawdziwe "agugu", lala,papa,dada i baba ale jak narazie robi to bez wiednie choć "uczymy" ja . Ale na wszystko przyjdzie czas jak na razie to jestem pod wrażeniem ,świetnie to brzmi :-)
no pewnie ze tak pomiomo ze sporo gadają to jeszcze nie iwedzą co to oznacza,bo np gdyby Oliwka wiedziała to napewno wołałaby mnie bo to ja spędzam z nia najwiecej czasu he he .....tak sie pocieszam....
nie ale tak na poważnie to uważam ze narazie to tylko próby głosu które dla nich nie mają znaczenia ..ale za to jaką nam radość sprawiają ..prawda?
nie ale tak na poważnie to uważam ze narazie to tylko próby głosu które dla nich nie mają znaczenia ..ale za to jaką nam radość sprawiają ..prawda?
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Oli namiętnie obok swych ulubionych aaaaaaaaa i eeeeeee w najróżniejszych tonacjach mówi dzidzi ble ble oraz wiele dźwięków których nijak nie d się normalnie wymówić. A dziś to prawie cały dzień coś nawijała. Siedziała z książeczką Kubusia Puchatka i ostro z nią debatowała. A jakie przy tym miny poważne szczelała to normalnie boki można było zrywać. Przesłodkie to jest.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kuba przemówił dziś po raz pierwszy i jakie było nasze z małżem zdziwienie, kiedy zamiast "mama" czy "tata" usłyszeliśmy "kuwa" i mam wrażenie że jak jest głodny to mówi "am", ale muszę go jeszcze przyobserwować bo nie wiem czy to nie zbieg okoliczności ;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
"kuwa" dobreeeee
Podziel się: