reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas pierwsze i chyba ostatnie mama bylo jak niunia miala jakies 3 miesiace i bylo to raczej takie przeciagle maaaaaa maaaaa jak plakala...mialam wrazenie wtedy ze mnie tak zalosnie wola...i od dlugiego czasu juz tego nie uslyszalam...tak samo nie padlo ani tata nai baba...Ale powiem Wam ze ciesze sie z tego bo jak powie mama to moze bedzie to swiadome mama...i badzo bym sobie tego zyczyla...Wiecie tak jak na filmach...;-) dziecko patrzy sie slodko na mame a wtedy wychodzi ma ma ,potem usciski i lzy szczescia....hahahah:-)
U nas są mamy i baby, a tata zawzięcie uczy synka taty ale nic z tego...kiedyś z raz mu się udało może, a dziś Karolek przyczołgał się do mnie i zaczął szarpać za nogawkę i powiedział "mama" - mam z tego radoche na maksa chociaż mąż oczywiście sprowadza mnie na ziemie że to przypadek
Pati, zycze Ci zeby bylo jak na filmie
Baska, oczywiscie, ze nie przypadek! I tej wersji sie trzymaj! A Tata jest zazdrosnik i tyle (oczywiscie, z calym szacunkiem dla Taty)
Mamoot, to juz prawie jak "mama" - mozesz dzis zasnac z poczuciem zwyciestwa!
Baska, oczywiscie, ze nie przypadek! I tej wersji sie trzymaj! A Tata jest zazdrosnik i tyle (oczywiscie, z calym szacunkiem dla Taty)
Mamoot, to juz prawie jak "mama" - mozesz dzis zasnac z poczuciem zwyciestwa!
reklama
Mamoot, ale to juz nie bedzie bezmyslne "mama" - to juz bedzie na Twoj widok! Na razie Wojciaszek zbiera sie, zeby to zrobic z przytupem!
A tak serio, mi faktycznie sprawia niesamowita frajde, jak Mati powie cos, cokolwiek, czego do tej pory nie bylo... Niech to nawet bedzie prrrrrrr z rozchlastem potokow sliny ale on sie przy tym tak cieszy, a ja razem z nim!
A tak serio, mi faktycznie sprawia niesamowita frajde, jak Mati powie cos, cokolwiek, czego do tej pory nie bylo... Niech to nawet bedzie prrrrrrr z rozchlastem potokow sliny ale on sie przy tym tak cieszy, a ja razem z nim!
Podziel się: