reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Krolcia a cena??? Bosz cholibka większosc mam takie mdłe albo ciemne....Albo niebieskie...Te od chrzestnej i od szwagierki takie właśnie nie żywe..No a jak body w fajnych kolorkach to bym zalożyła kamizelke i zawsze to cieplej..A takie mdłe tez ożywi :-)

Jak dla Ciebie koszt przesyłki;-), no i oczywiście zdjęcie w ciuszku do mojej kolekcji:tak::-D. Napisz tylko jakie kolory najlepiej by Ci pasiły to zobaczę czym dysponuję. No i jeśli masz taką dobrą kamizelkę to mi napisz wymiary: szerokość w ramionach, szerokość pod pachami i długość całości.

Dziewczyny szwagierka chce oddać za koszty przesyłki. Adidaski te różowe i białe nie są dziurawe, pęknięte czy coś, tylko te czubki młoda zniszczyła rozmiar 28. Kapcie jak widać nie używane, szlafroczek i mały plecaczek.
Te lakierki traperki to z tego co pamiętam to chyba 20 albo 21 więc dla jakieś grudniowej niuni. A reszta dla starszych sióstr grudniowych dzieciaczków.:-D

ja się mogę pokusić na plecak i szlafrok (jak nikt nie chce)
bo butki to ja zawsze kupuję nowe

nie mam jak fot porobić bo mi mąż skopał aparat
chce ktoś
1.dwa białe body na dł. rękaw 80-86
2. różowe ażurkowe na dł. rękaw body zapinane przez całą długość 86
3. koszulka z tygrysem rozm. 68 ale to mariguita więc gdyby A. był chudszy mieściłby się bez problemu
4. różowe body dł i kr. rękaw rozm. 86
5.niebieska koszulka rozm.80-86
6. pięć półśpiochów rozm.80-86 (A. już tego nie używa bo mu spada przy raczkowaniu) dobre pod spodnie albo do spania

Dziewczyny!
Przyszły mi próbki Johnsona ze Streetcomu. Rozdam za koszty przesyłki (bo trochę tego jest i bym zbankrutowała ;)).
Obliczyłam, że będzie to:
list ekonomiczny - 1,90
list priorytetowy - 2,90
list polecony ekonomiczny - 4,10
list polecony priorytetowy - 5,10

Plus koperta, bo niestety nie mam w domu na tyle. Pewnie ok. złotówki. Ale konkretny koszt podam już po wysyłce.

Więc proszę się zgłaszać, podając od razu, jakim listem mam wysłać :)

A mam do rozdania 12 zestawów:
* łagodny płyn do mycia ciała i włosów (50 ml)
* krem pielęgnujący (15 ml)
* ochronny krem przeciw odparzeniom (15 ml)
* mleczko pielęgnujące (50 ml)

Przyszły też wersje "duże", ale zostawię sobie tylko krem na odparzenia i płyn do mycia, bo reszty nie używamy. Oddam więc też:
* mleczko (300 ml)
* krem pielęgnujący (100 ml)

W przypadku tych większych rzeczy koszt wysyłki pewnie się trochę zwiększy, bo są cięższe.

Będę prosić w zamian o opinię i o wypełnienie ankiety na koniec kampanii ;)

reklama
Do góry