reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
tak Gabi różowe też jak najbardziej - Wikunia na pewno je będzie zakładać, nie wiem czy nie chcę za dużo, ale u nas posłużą na pewno nie dla jednej dzidzi :)
a czapeczki? hmm chyba też, na teraz mam a na później czyli na większą główkę już nie bardzo

ja to bym była chętna na próbki ewa:tak: już chyba te co Ci po prostu zostana bo juz prawie wszystko poszło:-D

Proszę o adres :)

Poszły na razie tylko duże rzeczy.
Mam jeszcze 11 zestawów próbek (po 4 sztuki w każdym zestawie). Więc ręka do góry - komu jeszcze wysłać.

Aha - i piszcie jaka wysyłka :)

:zawstydzona/y: jak leci - przyjmę - nie pogardzę, na razie mam trochę rzeczy od cioci Krolci, dosłownie parę po Ani, bo reszta była pożyczona, no i na tym na razie stoimy, trochę wiem że jeszcze mi dojdzie rozm 74, ale wyżej jeszcze nic nie kompletowałam

PICT0015.jpgPICT0021.jpgPICT0022.jpgte fotki miałam na kompie, reszty nie mam

A tzn., że np mniejsze tez bierzesz?
jaki rozm. nosi Wiki teraz?
a jak mam małe bodziaki to też?
wiesz ja ogólnie miałam wszystko nowe
niektóre tylko rzeczy nosił i A. i K.
niektóre są na dojechanie przy raczkowaniu ale jest 'masa perełek' praktycznie bez śladu używania :)
znalazłam np. ostatnio K. sukieneczkę od chrztu 62 rozm. :)
kurna dogadać się nie możemy bo ja mam np małe jeszcze o takie np. rzeczy PICT0025.jpgPICT0033.jpgPICT0043.jpg

TYLKO WRUBLIK
TA PAKA TO PEWNIE WYJDZIE DUŻO ZA PRZESYŁKĘ
JA ZAWSZE WYSYŁAM POLECONYM BO CHCE MIEć PEWNOŚĆ ŻE DOSzŁO!
daj adres
do piątku bankowo znajdę wszystko, spakuję i wyślę :)

Ostatnia edycja:
reklama
ewa przesyłka najzwyklejsza za 1.90 ale jak masz jeszcze tyle próbek to możesz mi dorzucić jeszcze jeden zestaw to dam siostrze do testowania (ma córcie 6.5 mies:tak: przecież) wtedy podwoja się koszty przesyłki a;le napiszej jakie jak juz wyślesz:tak:

Do góry