reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

:) Renczysia, to tak czy nie? :D A c do opinii to chodzi tylko o to, żebyś dała znać, czy tego używasz, jak często i czy Ci się podoba, czy nie ma podrażnień, czy zapach fajny itp. ;) Ja to już rozbuduję do rozmiarów porządnego raportu ;)

reklama
:) Renczysia, to tak czy nie? :D A c do opinii to chodzi tylko o to, żebyś dała znać, czy tego używasz, jak często i czy Ci się podoba, czy nie ma podrażnień, czy zapach fajny itp. ;) Ja to już rozbuduję do rozmiarów porządnego raportu ;)

aha to bardzo chcę bo uzywałam juz kiedys i zadowolona byłam bardzo :-)

ewa ja bym się pisała na krem pielęgnujacy 100ml. jeżeli będzie to możliwe :) bedę bardzo wdzięczna :)
Mleczko już zakupiłam bo wcześniej używałam i jest po prostu genialne, ale kremu nie znam i chętnie opiszę szeroka opinie na jego temat :)

Ostatnia edycja:
Ja co prawda też dostałam ale jeśli nikt inny się nie zgłosi to ja baaardzo chętnie ten krem intensywnie pielęgnujący. Jest genialny! A u mnie on idzie na dwoje dzieci. Więc szybko schodzi.

ewa ja bym się pisała na krem pielęgnujacy 100ml.

OK :) Poproszę adres na priv. :)

Ja co prawda też dostałam ale jeśli nikt inny się nie zgłosi to ja baaardzo chętnie ten krem intensywnie pielęgnujący. Jest genialny! A u mnie on idzie na dwoje dzieci. Więc szybko schodzi.

No właśnie mama Oskara się już zgłosiła :) A ten zestaw próbek chcesz? :)

a ja A. niczym nie smaruje

Ja smaruję tylko pupę po kupie ;) A poza tym daję do kąpania płyn z oliwką i jest ok, nie trzeba już niczym nawilżać. Przynajmniej nie po Nivei. Zobaczymy jak się sprawdzi Johnson.

Ewa
ja myję mydełkiem bambino
główkę szamponikiem
pupę smaruje albo mąką a jak są odparzenia to sudokremem
jak wyjdzie coś na buzi (jakieś wyczuwalne pod ręką krostki np.) to sos nivea
a tak nie smaruje nie nawilżam itd.

Chylę czoła do Cristal
bo kiedyś pisała żeby nie używać emolientów
ja używałam przy K., nie wiem czy to od tego czy nie
ale teraz skórka K. reaguje na 'złe kremy', bardzo czuła jest na np. rajstopy (pod kolanami)
staram się ją też tylko mydełkiem myć i główkę szamponem
ale muszę smarować ciałko bo jak kilka dni odpuszczę to drapie się aż do ran :( tak wysycha skórka :(

reklama
Do góry