reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Thinka - dobre. Nie ma to jak dobry interes ;-)

Krolcia - przywołuję Cię do porządku ;-) - gdzie info ile mam oddać za paczkę? Paczuszka dzisiaj doszła, a ja Cie jeszcze za nią nie zapłaciłam :zawstydzona/y:

Thinka - dzięki :-) Chodziło mi o to, ile ta dziewczyna chciała za ten swój do odsprzedania.
A ceny w Cocodrilo mnie baardzo zaskoczyły. Ja kupiłam stacjonarnie i widzę, że cena była taka sama w sklepie, jak na ich stronie - 56 zł. A to, czy to jest tegoroczna, czy zeszło- kolekcja mam w nosie. Chciałam czerwony i jest czerwony.

Cwietka 100 zła chciała :-p
Za cene 50 zł to i ja by się skusiła ale mam dostać i znalazlam granatowy 74 z H&M w którym mój starszy syn jezdzil wiosną :-p aż żałuje bo ten żółty jest sliczny....Ech..No i czerwony mamy jeszcze dostać...

wiecie co
chyba nie ma co na margaritę najeżdżać
pewnie kupiła w sklepie z aktualnej kolekcji za np. 300 zł albo lepiej i po 'roku' sprzedaje
dlatego dała taką cenę
moim zdaniem nie ma co 'krzyczeć że naciąga' bo może wcale tak nie było

reklama
Do góry