reklama
gabriellao0
Ja...
a to ja nie doczytałam ;> że nowe z metkami
no cóż plus dla niej za pomysł
no cóż plus dla niej za pomysł
sarka
trójkowa mama
No ja też nie mam nic przeciwko tylko wiem że jakby na mnie padło ( a niewiele brakowało) to bym była wściekła po pachy:////////...
Widziałam już jak na all sobie na nich zarabiają ...i niektórzy sie wkopują bo nie zajrzą najpierw na stronę:/(jak np, ja)
Widziałam już jak na all sobie na nich zarabiają ...i niektórzy sie wkopują bo nie zajrzą najpierw na stronę:/(jak np, ja)
gabriellao0
Ja...
i ja
Agus91
Początkująca w BB
Ja mam do sprzedania bardzo tanio dużo ciuszków dziewczęcych, trochę chłopięcych i unisexów. Rozmiar ok 56-62. Niektóre troszkę większe. Body i rumpersy po 3 zł, sukieneczki po 5, czapeczki po 2. Zainteresowanych proszę o kontakt- istnieje możliwość wysłania fotek ; ) Sprzedaję a nie oddaję, ponieważ mnie nie stać na oddawanie
Agus91
Początkująca w BB
Dlaczego nie nasze? Przecież tutaj też są kobiety w ciąży, które urodzą i będą potrzebowały takich małych ciuszków ; p
Salomii
Fanka BB :)
z tego wzgledu ze jak widac nasze bobasy maja po okolo 9-10 miesiecy wiec wszystkie mamy wiecej lub mniej malych ciuszkow po nich wiec mamy ktore spodziewaja sie kolejnych bobasow sa zaopatrzone )
gabriellao0
Ja...
potrzebuje ktoś czapeczki takie na teraz bo mam zbędne 3-4 sztuki
chłopięce
chłopięce
reklama