reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
No ja też nie mam nic przeciwko tylko wiem że jakby na mnie padło ( a niewiele brakowało:-D) to bym była wściekła po pachy:////////...
Widziałam już jak na all sobie na nich zarabiają;) ...i niektórzy sie wkopują bo nie zajrzą najpierw na stronę:/(jak np, ja)

Ja mam do sprzedania bardzo tanio dużo ciuszków dziewczęcych, trochę chłopięcych i unisexów. Rozmiar ok 56-62. Niektóre troszkę większe. Body i rumpersy po 3 zł, sukieneczki po 5, czapeczki po 2. Zainteresowanych proszę o kontakt- istnieje możliwość wysłania fotek ; ) Sprzedaję a nie oddaję, ponieważ mnie nie stać na oddawanie :(

z tego wzgledu ze jak widac nasze bobasy maja po okolo 9-10 miesiecy wiec wszystkie mamy wiecej lub mniej malych ciuszkow po nich wiec mamy ktore spodziewaja sie kolejnych bobasow sa zaopatrzone :))

reklama
Poszukuje wełnianej kamizelki dla Juniora:-D
Najlepiej w żywych kolorach( czerwień referowana hi hi hi)..Może macie a nie uzywacie...

Do góry