reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odczucia marcowych mam

Ewusia12

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Jak się czujemy w poszczególnych etapach ciąży. Jakie są nasze obawy?
Wątek z pytaniami o zdrowie w ciąży, rozwiewanie wszelkich wątpliwości:tak:

reklama
Oprócz zmęczenia i senności nie mam nic, ale upławy jakieś dziwne dzisiaj mam. Wizyta na 10.07 obym złych wieści nie usłyszała.

Ja w pierwszej ciąży poza zmęczeniem i odczuciem zimna żadnych innych objawów. W aktualnej całe spektrum.. mdłości, zachciewajki (aktualnie maliny i pomidory, ubiegły tydzień był truskawkowy i fasolowy :D ), zmęczenie, zimno mi ciagle i piersi trochę bolą zwłaszcza przy karmieniu.. No i rozdrażnienie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie bardzo bolą piersi i znacznie się wypełniły. Do tego mam ślinotok już od owulki razem z zadyszką po dwóch krokach...No i mdli mnie. To tyle :)

Senność ,szybciej się męczę ,bolące piersi ,suchość w buzi,ssanie w żołądku ,zachcianki niestety na niezdrowe rzeczy.Dzisiaj napadło mnie na ogórkowa i zadziałała na mnie jak środek przeczyszczający :oops:Raz mi zimno a za chwile gorąco .

Ja na razie mogłabym przesypiać całe dnie (co oczywiście w weekendy uskuteczniam :D) a poza tym to na razie nic. Staram się nie myśleć że to może oznaczać, że coś jest nie tak...

U mnie już mocno krwawia zęby przy myciu, głodna jestem cały czas, już upławy mam mocne [emoji4], no i juz troszkę brzuch wzdety, wypukły - może to przez to ze 3 ciąża?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja w środę dowiedziałam się o ciąży, a w czwartek rozchorowałam ;< ale jako objawy wydaje mi się, że mogę przypisać straszną senność popołudniami, zachcianki i to o dziwo na rzeczy, za którymi wcześniej jakoś super nie przepadałam i płacze... ciągle.. ze szczęścia, ze strachu, smutku i każdego innego możliwego powodu ;p

Do góry