reklama
Devin
Fanka BB :)
Ja mam simsy 4, grałam cały weekend po transferze w lipcu, zeby czas szybciej zleciał ale są bez żadnych dodatków i ogólnie są nudne@Devin masz tak ładny nick, ze nazwałam nim sima w simsach 2 bez wyrzutów odpoczywam po histero i napierniczam w simsy
Najbardziej bym pograła w pegazusa w Mario albo czołgi albo na kompie w wormsy
LadyCaro
wszystko mam, mario, czołgi i wormsyJa mam simsy 4, grałam cały weekend po transferze w lipcu, zeby czas szybciej zleciał ale są bez żadnych dodatków i ogólnie są nudne
Najbardziej bym pograła w pegazusa w Mario albo czołgi albo na kompie w wormsy
w simsy 4 pogralam raz cąły dzień i zostawiłam
LadyCaro
a dziś już 5dpt, tak? Czyli jutro czekamy z rana na test?Bosz powiem wam dziewczyny że mnie kusi żeby jutro zrobić sikańca, ale obiecałam swojemu że do 6 dpt się wstrzymam
Devin
Mąż nie musi o wszystkim wiedziećBosz powiem wam dziewczyny że mnie kusi żeby jutro zrobić sikańca, ale obiecałam swojemu że do 6 dpt się wstrzymam
Aileen31
Jutro 5 dpta dziś już 5dpt, tak? Czyli jutro czekamy z rana na test?
Rób test a mężowi nie mówJutro 5 dpt
Aileen31
Hahaha to też fakt, jak wstanę w nocy to mogę cichutko zrobić Ale może będę silna i wytrzymam do wtorku, i tak muszę rano jechać na morfologię i progesteron to i betę zrobię Ale i sikańca sobie nie odmówięMąż nie musi o wszystkim wiedzieć
reklama
Devin
Grzejemy miejsce na lipcowychHahaha to też fakt, jak wstanę w nocy to mogę cichutko zrobić Ale może będę silna i wytrzymam do wtorku, i tak muszę rano jechać na morfologię i progesteron to i betę zrobię Ale i sikańca sobie nie odmówię