reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odczucia marcowych mam

Ewusia12

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Jak się czujemy w poszczególnych etapach ciąży. Jakie są nasze obawy?
Wątek z pytaniami o zdrowie w ciąży, rozwiewanie wszelkich wątpliwości:tak:

reklama
Oprócz zmęczenia i senności nie mam nic, ale upławy jakieś dziwne dzisiaj mam. Wizyta na 10.07 obym złych wieści nie usłyszała.

Ja w pierwszej ciąży poza zmęczeniem i odczuciem zimna żadnych innych objawów. W aktualnej całe spektrum.. mdłości, zachciewajki (aktualnie maliny i pomidory, ubiegły tydzień był truskawkowy i fasolowy :D ), zmęczenie, zimno mi ciagle i piersi trochę bolą zwłaszcza przy karmieniu.. No i rozdrażnienie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie bardzo bolą piersi i znacznie się wypełniły. Do tego mam ślinotok już od owulki razem z zadyszką po dwóch krokach...No i mdli mnie. To tyle :)

Senność ,szybciej się męczę ,bolące piersi ,suchość w buzi,ssanie w żołądku ,zachcianki niestety na niezdrowe rzeczy.Dzisiaj napadło mnie na ogórkowa i zadziałała na mnie jak środek przeczyszczający :oops:Raz mi zimno a za chwile gorąco .

Ja na razie mogłabym przesypiać całe dnie (co oczywiście w weekendy uskuteczniam :D) a poza tym to na razie nic. Staram się nie myśleć że to może oznaczać, że coś jest nie tak...

U mnie już mocno krwawia zęby przy myciu, głodna jestem cały czas, już upławy mam mocne [emoji4], no i juz troszkę brzuch wzdety, wypukły - może to przez to ze 3 ciąża?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja w środę dowiedziałam się o ciąży, a w czwartek rozchorowałam ;< ale jako objawy wydaje mi się, że mogę przypisać straszną senność popołudniami, zachcianki i to o dziwo na rzeczy, za którymi wcześniej jakoś super nie przepadałam i płacze... ciągle.. ze szczęścia, ze strachu, smutku i każdego innego możliwego powodu ;p

Do góry