reklama
MiriannaK
Fanka BB :)
a ja dzisiaj:
Śniadanie 9:00 2 kromki i ser chudy rozrobiony z jagurtem poziomkowym jogobella light
12:00 jogutr z nasionami O% ten z lidla
15:30 obiad: Ryba Panga pod warzywami ( cebula, pomidory z puszki, papryka, garść mrożonki chińskiej + przyprawy) posypane utartym żłótym serem do tego ugotowana brokuła... i jeszcze sałatka z sałaty lodowej, pomidora, ogórka szczypioru na oliwie) mniam mniam ...ale sie najadłam
na kolacje zjem resztę tej sałaty lodowej może z fetą
Śniadanie 9:00 2 kromki i ser chudy rozrobiony z jagurtem poziomkowym jogobella light
12:00 jogutr z nasionami O% ten z lidla
15:30 obiad: Ryba Panga pod warzywami ( cebula, pomidory z puszki, papryka, garść mrożonki chińskiej + przyprawy) posypane utartym żłótym serem do tego ugotowana brokuła... i jeszcze sałatka z sałaty lodowej, pomidora, ogórka szczypioru na oliwie) mniam mniam ...ale sie najadłam
na kolacje zjem resztę tej sałaty lodowej może z fetą
J@god@
IV-V 2005, X 2009
hej
co się nie pochwaliłyście że taki wątek jest![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
ja muszę się temu montignacowi przyjrzeć,
ostatnio mnie trochę za bardzo do słodyczy ciągnie
a jeszcze nie doszłam do wagi którą chciałam osiągnąć
Basiu a jak hormony, bo wypadanie włosów często wiąże się ze zmianami
hormonalnymi, ja nie zaobserwowałam żeby coś się niepokojącego działo podczas stosowania diety.
co się nie pochwaliłyście że taki wątek jest
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
ja muszę się temu montignacowi przyjrzeć,
ostatnio mnie trochę za bardzo do słodyczy ciągnie
a jeszcze nie doszłam do wagi którą chciałam osiągnąć
Basiu a jak hormony, bo wypadanie włosów często wiąże się ze zmianami
hormonalnymi, ja nie zaobserwowałam żeby coś się niepokojącego działo podczas stosowania diety.
wczorajsze menu
1.Ś: dwie pomarańcze
2.Ś: płatki żytnie z jog.nat.0%, śliwką i morelą suszoną
O: makaron z sosem tuńczykowo-pomidorowym, sałata lodowa z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorem i jog.nat 0%
K: nie było.. bo już za późno było. Wypiłam 2 l wody na kolację :-)
1.Ś: dwie pomarańcze
O: makaron z sosem tuńczykowo-pomidorowym, sałata lodowa z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorem i jog.nat 0%
K: nie było.. bo już za późno było. Wypiłam 2 l wody na kolację :-)
wtorek (czyli wczoraj)
1.Ś: kiwi
O: pierś smażona (bez panierki), surówka z kapusty
K: kurczak smażony (udko, bez skóry), fasola szparagowa gotowana
no i woda.... ze 2 l wieczorem
a dzisiaj
Ś: płatki żytnie z jog.nat.0%, śliwką i morelą suszoną
O: mięso gotowane na parze , gotowana fasola szparagowa, surówka pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek ze śmietaną
K: jeszcze nie wiem..... :-) napiszę później :-)
1.Ś: kiwi
O: pierś smażona (bez panierki), surówka z kapusty
K: kurczak smażony (udko, bez skóry), fasola szparagowa gotowana
no i woda.... ze 2 l wieczorem
a dzisiaj
Ś: płatki żytnie z jog.nat.0%, śliwką i morelą suszoną
O: mięso gotowane na parze , gotowana fasola szparagowa, surówka pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek ze śmietaną
K: jeszcze nie wiem..... :-) napiszę później :-)
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Elwis ja nie czytałam o co chodzi dokładnie w tej diecie ale dziwią mnie małe śniadania i duże kolacje?
Naogół większość dietetyków twierdzi że śniadania powinny być solidne żeby człowiek miał siłę na cały dzień a kolacje malutkie albo można z nich zrezygnować zupełnie dlatego się dziwię
ja dzisiaj na śniadanie zjadłam
2 kromki chleba chrupkiego wasa wieloziarnistego z 1 plasterkiem żółtego sera i michę 3 rodzaje sałat (dębolistna, strzępiasta zielona i brązowa) z sosem winegret mojej roboty (oliwa z oliwek, ocet winny szczypta soli i cukru), i 1 kubek jogurtu owocowego
na obiad: pół porcji ryżu z połową porcji cukini duszonej w pomidorach i do tego porcja sałatki
a i poprawiłam lodem na deser :-)
Naogół większość dietetyków twierdzi że śniadania powinny być solidne żeby człowiek miał siłę na cały dzień a kolacje malutkie albo można z nich zrezygnować zupełnie dlatego się dziwię
ja dzisiaj na śniadanie zjadłam
2 kromki chleba chrupkiego wasa wieloziarnistego z 1 plasterkiem żółtego sera i michę 3 rodzaje sałat (dębolistna, strzępiasta zielona i brązowa) z sosem winegret mojej roboty (oliwa z oliwek, ocet winny szczypta soli i cukru), i 1 kubek jogurtu owocowego
na obiad: pół porcji ryżu z połową porcji cukini duszonej w pomidorach i do tego porcja sałatki
a i poprawiłam lodem na deser :-)
Elwis ja nie czytałam o co chodzi dokładnie w tej diecie ale dziwią mnie małe śniadania i duże kolacje?
...
Staram się śniadania jeść konkretne a kolacje lżejsze, to, że napisałam że tylko płatki to nie znaczy że jest tego parę gramów i już. Kolację jadam najpóźniej 18-19 a idę spać ok 24 zawsze, no i nie zjadam całego kurczaka.... :-). Poza tym śniadanie jem ok 9 a obiad ok 13-14. Staram się na śniadanie nie napychać, bo niedługo obiad. A im później zjem śniadanie, tym później obiad, a kolacji...... wcale wtedy. A w tej metodzie trzeba jeść trzy posiłki i nie należy rezygnować z żadnego. Można ew. 4.
reklama
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
dziewczynki - trzymam kciuki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
a co z cwiczeniami?? - ja nadal bez ksiazki i nadal bez cwiczen... ale administrator ostatnio dowozi mi bed food (czy jak sie to pisze) wiec to zwykle jest o 12 moje sniadanie (po wypaleniu ok 8 fajek i wypiciu 2 kaw). docelowo to chyba trzeba cos zmienic... czy KEFIR na sniadanie jest oki?? oczywiscie kefir nie wylaczajac fajek i 2 kaw (do 8 rano)