U mnie od Świąt do Sylwestra była mała przerwa w odchudzaniu, ale od dziś staję na nowo do walki. Nie mogę nawet się zważyć, bo moja stara waga odmówiła posłuszeństwa już całkowicie i pokazuje jakieś dziwne liczby, a nowa, którą kupiła mi teściowa na Gwiazdkę na Allegro, jeszcze nie dotarła (choć została podobno wysłana 19 grudnia priorytetem ).
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja takze zaczynam znow walke z kilogramami. Od wczoraj robie intensywne cwiczenia na brzuch. Mam nadzieje ze tym razem mobilizacja bedzie wieksza.
karolina77
A jesli chodzi o polska poczte, to w TV mowili ze, poczta nie radzi sobie z dostarczaniem przesylek. Ale zeby priorytet szedl tak dlugo to przesada.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
A ja cieszę się, bo waga stoi w miejscu, czyli super;-)Fakt, ze nie przejadałam się:-)
A co do poczty, to rzeczywiście porażka zupełna.
Od 10.12 czekamy na stację pogody, prezent dla ojca, gdyby nie fakt, że w wakacje kupiliśmy sobie taką sama, to byśmy oczami świecili. Zapakowaliśmy swoją i ojciec prezent dostał, a my musimy poczekać, mam nadzieję, ze nie zaginęła
A co do poczty, to rzeczywiście porażka zupełna.
Od 10.12 czekamy na stację pogody, prezent dla ojca, gdyby nie fakt, że w wakacje kupiliśmy sobie taką sama, to byśmy oczami świecili. Zapakowaliśmy swoją i ojciec prezent dostał, a my musimy poczekać, mam nadzieję, ze nie zaginęła
Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć, bo samej trudno mi jest się zmobilizować do odchudzania. Narazie udało mi się stracić 18 kg,:-) a żeby dojść do wagi sped ciąży muszę pozbyc się jeszcze 12 kg :-(.A jak narazie od dwóch miesięcy stoję w miejscu. Niestety w ciązy przytyło mi się aż 30 kg . Mam nadzieje że z Waszą pomocą i z moim noworocznym postanowiemiem usa mi się :-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Ok, trzymam kciuki;-)za wszystkie noworoczne postanowienia w tej dziedzinie:-)
karolina77
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie. Razem zawsze latwiej. MAm nadzieje ze i ja wytrwam.
reklama
Podziel się: