reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Odchudzamy się

U mnie od Świąt do Sylwestra była mała przerwa w odchudzaniu, ale od dziś staję na nowo do walki. Nie mogę nawet się zważyć, bo moja stara waga odmówiła posłuszeństwa już całkowicie i pokazuje jakieś dziwne liczby, a nowa, którą kupiła mi teściowa na Gwiazdkę na Allegro, jeszcze nie dotarła (choć została podobno wysłana 19 grudnia priorytetem :baffled:).

reklama
Ja takze zaczynam znow walke z kilogramami. Od wczoraj robie intensywne cwiczenia na brzuch. Mam nadzieje ze tym razem mobilizacja bedzie wieksza.

A jesli chodzi o polska poczte, to w TV mowili ze, poczta nie radzi sobie z dostarczaniem przesylek. Ale zeby priorytet szedl tak dlugo to przesada.

A ja cieszę się, bo waga stoi w miejscu, czyli super;-)Fakt, ze nie przejadałam się:-)
A co do poczty, to rzeczywiście porażka zupełna.

Od 10.12 czekamy na stację pogody, prezent dla ojca:zawstydzona/y:, gdyby nie fakt, że w wakacje kupiliśmy sobie taką sama, to byśmy oczami świecili. Zapakowaliśmy swoją i ojciec prezent dostał, a my musimy poczekać, mam nadzieję, ze nie zaginęła:confused:

Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć, bo samej trudno mi jest się zmobilizować do odchudzania. Narazie udało mi się stracić 18 kg,:-) a żeby dojść do wagi sped ciąży muszę pozbyc się jeszcze 12 kg :-(.A jak narazie od dwóch miesięcy stoję w miejscu. Niestety w ciązy przytyło mi się aż 30 kg :szok:. Mam nadzieje że z Waszą pomocą i z moim noworocznym postanowiemiem usa mi się :-)

Ja wczoraj weszłam na wagę i się okazało, ze wazę chyba więcej niż przed porodem.:baffled: Muszę stracic ok. 12 kg. Zaczynam od dzisiaj. Trzymajcie za mnie kciuki.

Ja tez trzymam kciuki za Wasze odchudzanie i sama sie przyłączam . Do zrzucenia az 5 kg więc moze nie być łatwo:-:)no:.

reklama
Ja od dziś zaczynam ćwiczyć...ale nie po to by pozbyć sie kg, ale by wzmocnić swoje mięśnie i poprawić ich napięcie...i tak dla poczucia, ze robę coś dla siebie:tak::tak: wiec zaczynamy dziewczynki!!!!

Do góry