reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

U mnie od Świąt do Sylwestra była mała przerwa w odchudzaniu, ale od dziś staję na nowo do walki. Nie mogę nawet się zważyć, bo moja stara waga odmówiła posłuszeństwa już całkowicie i pokazuje jakieś dziwne liczby, a nowa, którą kupiła mi teściowa na Gwiazdkę na Allegro, jeszcze nie dotarła (choć została podobno wysłana 19 grudnia priorytetem :baffled:).

reklama
Ja takze zaczynam znow walke z kilogramami. Od wczoraj robie intensywne cwiczenia na brzuch. Mam nadzieje ze tym razem mobilizacja bedzie wieksza.

A jesli chodzi o polska poczte, to w TV mowili ze, poczta nie radzi sobie z dostarczaniem przesylek. Ale zeby priorytet szedl tak dlugo to przesada.

A ja cieszę się, bo waga stoi w miejscu, czyli super;-)Fakt, ze nie przejadałam się:-)
A co do poczty, to rzeczywiście porażka zupełna.

Od 10.12 czekamy na stację pogody, prezent dla ojca:zawstydzona/y:, gdyby nie fakt, że w wakacje kupiliśmy sobie taką sama, to byśmy oczami świecili. Zapakowaliśmy swoją i ojciec prezent dostał, a my musimy poczekać, mam nadzieję, ze nie zaginęła:confused:

Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć, bo samej trudno mi jest się zmobilizować do odchudzania. Narazie udało mi się stracić 18 kg,:-) a żeby dojść do wagi sped ciąży muszę pozbyc się jeszcze 12 kg :-(.A jak narazie od dwóch miesięcy stoję w miejscu. Niestety w ciązy przytyło mi się aż 30 kg :szok:. Mam nadzieje że z Waszą pomocą i z moim noworocznym postanowiemiem usa mi się :-)

Ja wczoraj weszłam na wagę i się okazało, ze wazę chyba więcej niż przed porodem.:baffled: Muszę stracic ok. 12 kg. Zaczynam od dzisiaj. Trzymajcie za mnie kciuki.

Ja tez trzymam kciuki za Wasze odchudzanie i sama sie przyłączam . Do zrzucenia az 5 kg więc moze nie być łatwo:-:)no:.

reklama
Ja od dziś zaczynam ćwiczyć...ale nie po to by pozbyć sie kg, ale by wzmocnić swoje mięśnie i poprawić ich napięcie...i tak dla poczucia, ze robę coś dla siebie:tak::tak: wiec zaczynamy dziewczynki!!!!

Do góry