reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
no kurcze, widzę że wiecej nas dołączyło do Kasiad i Miśki, więc dobra dziewczyny to jest moje postanowienie 12 kg do wakacji :tak: i jakieś ćwiczenia bo moje mięśnie (jeżeli jeszcze można je tak nazwać) wyglądają fatalnie, same flaki :baffled::baffled:.
dostałam na święta wagę, co nawet oblicza tkankę tłuszczową i poziom wody w organiźmie :szok: więc teraz ważenie raz na tydzień albo może lepiej co 2 tygodnie, ratunku prawda wyszła na jaw a tak wagi nie było i jakoś lżej na duszy było ;-)

I ja dołączam (po raz kolejny heh) do tego wątku.... dzisiaj 25 minut na rowerku + 120 brzuszków + 1300kcal :tak: Z 5-7 kg przydałoby się jeszcze zrzucić :sorry2:

Ja w święta przytyłam 2 kilo juuuupi!:-):-):-) oby tak dalej bo w marcu w święta mam wesele kolezanki i kapletnie nie wiem co sobie kupić:confused: a moją waga będzie problem :/

trzymam kciuki za Was dziewczyny które chcą zrzucić zbędne kilogramy

reklama
Do góry