reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
Ja tez musze zabrac sie za brzuszki. Slyszlama ze na brzuch i talie rewelacyjnie dziala hula hop. Juz od jakiegos czasu probuje sobie je kupic, tylko ze tutaj nigdzie nie widzialam.

W Smyths znajdziesz hula hop;-)

Ja czytałam, że najlepiej ćwiczyć w godzinach popołudniowych kiedy mięśnie są już dobrze rozgrzane, ale wiele osób trenuje dużo wcześniej lub dużo później, w zależności kiedy mają czas. Ważne żeby przystępując do ćwiczeń być po co najmniej jednym pełnowartościowym posiłku:tak:

reklama
Dziewczyny wielkie gratulacje wytrwałości w gubieniu tych kilogramów, ale uważajcie idą święta więc czas siedzenia i jedzenia :-), aj muszę się trzymać, ale tyle przysmaków bedzie na stołach (bo i u mojej mamy i u mamy Bartasa) ojojoj

Do góry