reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
No i oczywiscie poszla wczoraj wieczorem cała tabliczka czekolady, nie trzeba bylo wróżki zeby to przewidziec. Silna wola=0, brak.
Marzy mi sie juz jakis czas kurs salsy, mysle, ze to fajna alternatywa gimnastyki. Jakos na razie tylko o tym mysle, gdzies od 3 lat... :dry:

PATRI no to dawaj!!!! salsa to super taniec wiem cos o tym...jak Cie LAtinosi wezma w obroty to spalisz czekoladki raz dwa...zreszta mnie sie wydaje ze Ty chudzina raczej!!!!!!!!

AGUSIA nie gadaj glupot, tyle schudlas, to ogromne osiagniecie, powinnas wiec byc dumna z siebie i z checia patrzec w lustro!!!!

No i oczywiscie poszla wczoraj wieczorem cała tabliczka czekolady, nie trzeba bylo wróżki zeby to przewidziec. Silna wola=0, brak.
Marzy mi sie juz jakis czas kurs salsy, mysle, ze to fajna alternatywa gimnastyki. Jakos na razie tylko o tym mysle, gdzies od 3 lat... :dry:

Pomysl bardzo fajny z ta salsa.

EEEEE, no Susumali, wnioskuję, że salsujesz nieźle :-) Super!!
Przyjdzie czas i na mnie, na razie jakos nie wyrabiam z czasem, dzidzi nie miałabym z kim zostawiac. Barta mi szkoda bo juz i tak z dzidzią siedzi jak ja walcze na uczelni. A potem ja spac, a on do pracy, współczuję mu. A z ciepłego łóżka dobrze się współczuje :-):tak::-D:sorry2:
Susumali napisałaś, że ja chudzina, przede wszystkim wysoka, to te kilogramy mają gdzie się rozłozyć, kończyny chude, a pupa i brzuch są, oj są :-) Za to cyca mniej :angry::-D

reklama
PATRI powiedzmy ze SALSOWALAM;-)
a teraz tylko troche w domciu Z Lailusia:-p:-D
ale marzy mi sie powrot na parkiety..bo to cudowny relaks,,,,ale z podobnych powodow jak Ty na razie to malo mozliwe...

Do góry