reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

O jeju dziewczyny WIELKIE GRATULACJE:-):tak: Podziwiam Waszą silną wolę:tak:
Ja ostatnio odpuściłam aerobik z braku czasu, ale przez stres w pracy kilogramy same lecę i mam już -3 na koncie.:tak:
Za dwa tygodnie idę na bankiet organizowany przez Inwestora i mam cel, aby wyglądać bosko :-p

reklama
Na herbatki trzeba uwazac,bo niektore sa przeczyszczajace,a to nie o to chodzi:sorry2:. masz rację Tycia tylko ja piłam takie bez efektu przeczyszczającego zawsze czytam co jest w skladzie i o ziolach też więc wiem jakie mają działanie ja wogóle dużo czytam ale odpuściłam też smażone majonez i śmietanę i myslę ze ważne jest też nastawienie bo wszystko zaczyna sie jak Ci smutno to szukasz pocieszenia w slodyczach a po 30 trzeba z tym uważac bo idzie bardzo w biodra i brzuch :tak: zresztą jak dużo spaceruje z dzieciakami to nie myślę o jedzeniu zabieram zawsze 1.5l wody mineralnej Jak zaczęly spodnie mi spadać to juz dobrze ale już wystarczy nawyki zostaly ,ze nie jem dużo i mnie nie ciągnie do slodkiego;-)Teraz kolej na mojego męża :-D

popcorn......... mniam ;-) nie ma to jak dieta :-D

kto wie gdzie kupie "przysmak świętokrzyski":dry:

ale mi przypomniałas o przysmaku:wink::rolleyes2::rofl2:jaaaaaaaaaaa
a co diety to ja dzis tez mam na sumieniu ..............mała-duza szarme:laugh2:

reklama
Do góry