reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja sie nie smieje z 32 wiem ,ze dla was to problem jak dla mnie 46:-tak:ja wiem że 32 to smieszny rozmiar, natomiast nam chyba nie jest tak do smiechu:-(
wiem ze kojarzy się z podstawówkąa ja juz jestem mamą pod 30-tkę i chyba wolałabym nosic 40 rozmiar :/
a propo ciązy to tez miescilam sie z xs
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/
Ja stosuje tylko zasady.
Weszłam na ten wątek i rozmiar 32 rozwalił mnie na łopatki Dobrze, że akurat piję piwo i świat wydaje mi się lepszy niż jest w rzeczywistości, bo inaczej to chyba tylko w łeb musiałabym sobie strzelić
Agusia, nie pękaj, ja bym chciała mieścić się w 46 ...
Jak zobaczylam rozmair 32 to tez myslalam ze sie zalamie. I niestety piwa nie pije
geeeeeee, 32?? kiedy to było... chyba tez w podstawówce teraz to tak 42-44, bo biust duzy i biodra szerokie
Ja to w ogole mam problem , bo bluzki musze kupowac rozmiar 42 (szerokie ramiona ), a spodnie lub spodnice 38. Jak chce kupic sukienke lub tunike to mam problem.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
to tak jak ja;-)widzę ze mamy pełna rozmiarówke mi sie udało na 38 stanąć
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja lepiej nie mówię jaki rozmiar noszę
Na pewno nie wiekszy od mojego.
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
i mi w końcu też :-) ,ale bardzo chciałabym wrócić do swojego 36 jak przed ciążą;-)widzę ze mamy pełna rozmiarówke mi sie udało na 38 stanąć
ja nosze 36. i nie narzekam
Ja tez:-) przed ciaza mialam 38, ale wole tak jak jest terazzeby tylko biust byl wiekszy bo terazz to go NIE MAM hihihihi
reklama
Podziel się: