reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

ja nosze 36. i nie narzekam:tak:

w liceum meczylam sie z kupowaniem spodni w rozm 32. i nie powiem sentyment do sklepu Orsay pozostal bo jako jedyny szyje takie 34 ze jeszcze w nie wchodze:-D

reklama
ja wiem że 32 to smieszny rozmiar, natomiast nam chyba nie jest tak do smiechu:-(

wiem ze kojarzy się z podstawówką:baffled:a ja juz jestem mamą pod 30-tkę i chyba wolałabym nosic 40 rozmiar :/

a propo ciązy to tez miescilam sie z xs
ja sie nie smieje z 32 wiem ,ze dla was to problem jak dla mnie 46:-:)tak:

No ja tez róznie, czasem 34, czasem 36, a czasem 38...ta nasza szalona rozmiarówka jest do bani...a dla mnie w standardzie to 36

Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę ;)
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/

Ja stosuje tylko zasady.

Weszłam na ten wątek i rozmiar 32 rozwalił mnie na łopatki :szok: Dobrze, że akurat piję piwo i świat wydaje mi się lepszy niż jest w rzeczywistości, bo inaczej to chyba tylko w łeb musiałabym sobie strzelić :dry:
Agusia, nie pękaj, ja bym chciała mieścić się w 46 ... :zawstydzona/y:

Jak zobaczylam rozmair 32 to tez myslalam ze sie zalamie. I niestety piwa nie pije :-D:-D:-D

geeeeeee, 32??:szok::szok::szok: kiedy to było... chyba tez w podstawówce:zawstydzona/y: teraz to tak 42-44, bo biust duzy i biodra szerokie:angry:

Ja to w ogole mam problem , bo bluzki musze kupowac rozmiar 42 (szerokie ramiona ), a spodnie lub spodnice 38. Jak chce kupic sukienke lub tunike to mam problem.

reklama
Do góry