reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
Nic wielkiego, poprostu zawsze byłam wysportowana, kocham pływać, a aerobik tak dla wzmocnienia...i wreszcie mam dla siebie 1,5h dziennie...ale to i tak nie wiele

czy któraś z Was ćwiczy 6 Weidera? (nie wiem czy dobrze napisałam ;-))
czy te ćwiczenia naprawdę dają taki super efekt :confused:

ja zaczynałam kilka razy ale oczywiście nie dałam rady i po tygodniu już mi się nie chciało, ale podobno są efekty :tak:

Agusia, wielkie gratki :-)
Mysia, kurcze ale zaszalałaś z tymi ćwiczeniami, a ja nawet raz w tygodniu nie mogę się urwać bo nigdy nie wiem o której Bartas wróci do domu :-( i nici z regularnego wychodzenia :baffled:

Agusia-jestem pod wrazeniem!Gratulacje!:tak::-)

Mysia -masz naprawde super, ze az tyle czasu masz tylko dla siebie i to tak regularnie.:tak:

Ja od poltora tygodnia stosuje diete south beach i sa efekty!!!!:-D:-D:-D Dzis sie mierzylam i w brzuchu stracilam 4 cm, a w pasie 5 cm. Poza tym ubrania na mnie lepiej leza i spodnie latwiej wchodza. I brzuch stal sie jedrniejszy. A najwazniejsze ze nie jestem glodna i nie mam ochoty na slodycze (czego bardzo sie obawialam). Niestety nie wiem ile kilo stracilam bo nie mam wagi.

Ja od poltora tygodnia stosuje diete south beach i sa efekty!!!!:-D:-D:-D Dzis sie mierzylam i w brzuchu stracilam 4 cm, a w pasie 5 cm. Poza tym ubrania na mnie lepiej leza i spodnie latwiej wchodza. I brzuch stal sie jedrniejszy. A najwazniejsze ze nie jestem glodna i nie mam ochoty na slodycze (czego bardzo sie obawialam). Niestety nie wiem ile kilo stracilam bo nie mam wagi.
karolina, dieta jest na pewno skuteczna, raz ją stosowałam i schudłam wtedy tyle ile chciałam, nie było efektu jo-jo, ale niedługo po tym zaszłam w ciążę i po niej to sama wiesz, że jeszcze co nieco zostało. Teraz jej nie stosuję, bo zbyt lubię chlebek, a w I i II fazie to zabronione, no i owoce też, a tego mi teraz nie chce się porzucać:-D

a na czym polega ta dieta tez bym wypróbowała:tak:

reklama
Do góry