mysia23
mama dwójeczki
mysia cwiczysz dalej?
Owszem, poniedziałki i czwartki - aerobik , a środy i piątki basen....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysia cwiczysz dalej?
Owszem, poniedziałki i czwartki - aerobik , a środy i piątki basen....
jestem pod wrazeniemOwszem, poniedziałki i czwartki - aerobik , a środy i piątki basen....
czy któraś z Was ćwiczy 6 Weidera? (nie wiem czy dobrze napisałam ;-))
czy te ćwiczenia naprawdę dają taki super efekt
karolina, dieta jest na pewno skuteczna, raz ją stosowałam i schudłam wtedy tyle ile chciałam, nie było efektu jo-jo, ale niedługo po tym zaszłam w ciążę i po niej to sama wiesz, że jeszcze co nieco zostało. Teraz jej nie stosuję, bo zbyt lubię chlebek, a w I i II fazie to zabronione, no i owoce też, a tego mi teraz nie chce się porzucaćJa od poltora tygodnia stosuje diete south beach i sa efekty!!!! Dzis sie mierzylam i w brzuchu stracilam 4 cm, a w pasie 5 cm. Poza tym ubrania na mnie lepiej leza i spodnie latwiej wchodza. I brzuch stal sie jedrniejszy. A najwazniejsze ze nie jestem glodna i nie mam ochoty na slodycze (czego bardzo sie obawialam). Niestety nie wiem ile kilo stracilam bo nie mam wagi.
a na czym polega ta dieta tez bym wypróbowałaJa od poltora tygodnia stosuje diete south beach i sa efekty!!!! Dzis sie mierzylam i w brzuchu stracilam 4 cm, a w pasie 5 cm. Poza tym ubrania na mnie lepiej leza i spodnie latwiej wchodza. I brzuch stal sie jedrniejszy. A najwazniejsze ze nie jestem glodna i nie mam ochoty na slodycze (czego bardzo sie obawialam). Niestety nie wiem ile kilo stracilam bo nie mam wagi.
W internecie znajdziesz setki stron o tej diecie, tu np. taka Dieta Pla� Po�udnia - Strona g��wnaa na czym polega ta dieta tez bym wypróbowała