reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
mam a raczej miałam ich sporo za duzo
waze dopiero tyle co przed ciaza z Sara
a mam duzo kilo po ciazy 2 i po leczeniu hormonalnym z przed ciazy 2
wiec sie uzbierało
teraz jest juz ciezko leca powoli
narazie mam rozmiar 46(luzny):zawstydzona/y:(w sierpniu był 50;-):-))
a dąrze do realnych 40 (tak zeby dopiac sie z biuscie:-D)
poprostu bardzo mało jem i duzo pije:blink: wody

staram sie czesto zakwaszac organizm a co za tym idzie , zero checi na słodycze:tak:

UWAGA UWAGA UWAGA zaczynam walke z moją słoniną :-D:tak: od wczoraj nie jem kolacji ani ziemniaków ryży makoronów i na śniadanie jedna cienka kromke chleba koniec koniec koniec

ciekawe jak długo może zmuszę się do robienia kilku ćwiczeń ale nie liczę na to mój Pan Leń urusł do mega rozmiarów. kiedys jak bylam mala to moja mama kazala mi lepepic ludzika z plasteliny i zamykac do szczelnie w słoiku bo to był mój ŚMIERDZĄCY LEŃ może powinnam go ulepic :confused:

UWAGA UWAGA UWAGA zaczynam walke z moją słoniną :-D:tak: od wczoraj nie jem kolacji ani ziemniaków ryży makoronów i na śniadanie jedna cienka kromke chleba koniec koniec koniec

ciekawe jak długo może zmuszę się do robienia kilku ćwiczeń ale nie liczę na to mój Pan Leń urusł do mega rozmiarów. kiedys jak bylam mala to moja mama kazala mi lepepic ludzika z plasteliny i zamykac do szczelnie w słoiku bo to był mój ŚMIERDZĄCY LEŃ może powinnam go ulepic :confused:
:-D:-D:-D a lep:-D:-D
zycze wytrwałości:tak:

hehe ludzik z plasteliny, dobre :-):-D:-D

ale co do ćwiczen to mam wrażenie że jak ćwiczyłam to byłam grubsza...chyba mialam mase miesniową...a teraz chudas ze mnie straszny:confused:

reklama
Do góry