reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

Rzeczywiście ta dieta South Beach działa, ja jej próbowałam przed ciążą i kilogramy pięknie leciały w dół, ale musiałam zrezygnować jak dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć bejbi :sorry2: Ale jak próbowałam po ciąży drugi raz, to już kompletnie nie zadziałała, ciekawe dlaczego :confused:

reklama
karolina, dieta jest na pewno skuteczna, raz ją stosowałam i schudłam wtedy tyle ile chciałam, nie było efektu jo-jo, ale niedługo po tym zaszłam w ciążę i po niej to sama wiesz, że jeszcze co nieco zostało. Teraz jej nie stosuję, bo zbyt lubię chlebek, a w I i II fazie to zabronione, no i owoce też, a tego mi teraz nie chce się porzucać:-D

JA tez bardzo lubie chlebek i owoce, ale stwierdzilam ze albo teraz albo nigdy. Po prostu musze zgubic te 10 kg.:-D:-D:-D

Miśka, Joasiek - a czy Wy pilyscie kawe podczas tej diety? Bo spotkalam sie ze niektorzy pisza ze kawe mozna inny ze nie. Ja na razie nie pije kawy, ale bardzo mi jej brakuje.

reklama
Do góry