reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
I ja gratuluje Tycia
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Obsesyjnie codziennie, a nawet i 2 x na dzień mierzę się czy przypadkiem mi tyłek nie rośnie ale na razie ani drgnie... choć pozwalam sobie i na normalne jedzenie (śniadanie + obiad czasem z 2 dań) i na słodycze (w niewielkiej ilości).
Niech by tylko poszło coś w górę, to od razu czerwone światło na kaloryczne żarcie, jestem już chyba bardzo przewrażliwiona i strasznie nie chcę wrócić do poprzedniej wagi
Niech by tylko poszło coś w górę, to od razu czerwone światło na kaloryczne żarcie, jestem już chyba bardzo przewrażliwiona i strasznie nie chcę wrócić do poprzedniej wagi
Joasiek miałam bardzo podobny syndrom, kiedy odchudałam się 3 miesiące temu Na szczęście nic nie poszło w górę, a nawet zleciałam w dół przez majowe stresy na budowie. I teraz trzymam 58-59 kg bez problemu. Nawet odważyłam się na kupno bikini na tegoroczne wakacje
Jem normalnie i staram się trochę ruszać - to wszystko. A Ty masz teraz też sporo zajęć ruchowych przy nowym domku, więc z wagą nie będzie problemu
Jem normalnie i staram się trochę ruszać - to wszystko. A Ty masz teraz też sporo zajęć ruchowych przy nowym domku, więc z wagą nie będzie problemu
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzisiaj ot tak sobie, weszłam na wagę, po raz pierwszy od końca odchudzania i co widzę? Następne 3kg w dół Nie wiem jakim cudem... wydaje mi się ze jem już normalnie, ale po DC mam chyba skurczony żołądek. Wymiary wazniejsze i tu -1cm.... jestem mega zadowolona z tej diety I jak się sobie dzisiaj dokładnie przyjrzałam, to widzę, że po moim pociążowym cellulicie prawie nie ma juz śladu
reklama
Tycia i Joasiek - gratulacje dla Was
Podziel się: