Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja akurat zrzucilam teraz te kg na Diecie Cambridge. I powiem Wam, ze wcale głodna nie chodziłam, bo wypijałam dziennie 3 butelki wody i nią zapełniałam żołądek. I nie do końca tak przestrzegałam tej diety, bo to za mało kcal dla mnie i troszkę dojadałam, bo inaczej czułam się słaba. 3 tygodni też nie wytrzymałam i już po 2 tygodniach zaczęłam jeść jeden normalny posiłek. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej dietki.
teraz trzeba się pilnować, ale jak będę miała znowu do zrzucenia jakieś kg to znowu zapodam sobie DC Choc wiele osób ja krytykuje, dla mnie była idealna, nie musiałam gotować, posiłki przyrządza się w minutę, są całkiem smaczne. Gdybym jej ścisle przestrzegała na pewno poleciałoby wiecej w dół, ale te 6kg w zupełności mi wystarczy, bo przeskoczyłam z rozmiaru 42 na 38 :-)
teraz trzeba się pilnować, ale jak będę miała znowu do zrzucenia jakieś kg to znowu zapodam sobie DC Choc wiele osób ja krytykuje, dla mnie była idealna, nie musiałam gotować, posiłki przyrządza się w minutę, są całkiem smaczne. Gdybym jej ścisle przestrzegała na pewno poleciałoby wiecej w dół, ale te 6kg w zupełności mi wystarczy, bo przeskoczyłam z rozmiaru 42 na 38 :-)