reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Ja akurat zrzucilam teraz te kg na Diecie Cambridge. I powiem Wam, ze wcale głodna nie chodziłam, bo wypijałam dziennie 3 butelki wody i nią zapełniałam żołądek. I nie do końca tak przestrzegałam tej diety, bo to za mało kcal dla mnie i troszkę dojadałam, bo inaczej czułam się słaba. 3 tygodni też nie wytrzymałam i już po 2 tygodniach zaczęłam jeść jeden normalny posiłek. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej dietki.
teraz trzeba się pilnować, ale jak będę miała znowu do zrzucenia jakieś kg to znowu zapodam sobie DC :tak: Choc wiele osób ja krytykuje, dla mnie była idealna, nie musiałam gotować, posiłki przyrządza się w minutę, są całkiem smaczne. Gdybym jej ścisle przestrzegała na pewno poleciałoby wiecej w dół, ale te 6kg w zupełności mi wystarczy, bo przeskoczyłam z rozmiaru 42 na 38 :-)

reklama
Uuuu,to pieknie Joasiu:tak:.Ja chyba nigdy nie zaloze niczego w tym rozmiarze:no:.Musze zmienic suwaczek,bo pozegnałam 13 kg:tak::-).

Tycia preferuję slimnastik i TBC, ale też prowadze silowniedla kobiet. Wiesz ja ze sportem jestem zwiazana od zawsze, szkoły sportowe za dziecka pokończyłam , później AWF, fizjoterapia itp, także sport sie we mnie zakorzenił na zawsze, nawet w ciazy cwiczylam z rozsądkiem:-)

Ja zaczełam cwiczyc w ciazy,ale niestety nie moglam.Bolało mnie podbrzusze i miałam jakies dziwne kolki,nawet przy chodzeniu:-(.

Dziekuje za gratulacje:tak:

Tycia, gratulacje :-)

Joasiek, też się zastanawiałam na DC, ale droga jest jak diabli :baffled:
Ile Cię kosztowały te 2 tygodnie i co łykałaś poza koktailami i zupkami z DC :confused:

Tycia 13kg!!! :szok: No to moje 6 przy tym to bułka z masłem :tak: Wielgachne gratulacje!

Kasiad DC droga? Ja nie prowadziłam nigdy jakoś specjalnie oszczędnej kuchni, jak jest więcej domowników jak u Ciebie, to na pewno jest łatwiej. Ale mi ta dietka wychodziła taniej, niż normalne jedzenie.
Paczka na tydzień kosztuje teraz 140zł. Ja kupowałam po 135. A normalnie więcej przejadałam niż 20zł/dobę, więc wg mnie wcale nie tak strasznie drogo :sorry:
Oprócz zupek i koktaili są jeszcze batoniki które jadłam 1 raz dziennie. Jak się czułam słabo, to jadłam np. jajko, albo trochę wędliny, albo słoiczek z obiadkiem Milenki :tak: Cokolwiek, może być owoc, byle nie przekraczało to dodatkowych 150kcal.

Aha, łykałam dodatkowo Vigor Plus z żeńszeniem i guaraną.

Ostatnia edycja:
Joasiek, dla mnie 140 zł na tygodniowe jedzenie to dużo jednak jak na jedną osobę. Co prawda nie liczyłam nigdy dokładnie, ale sama pilując 1000-1200 kalorii dziennie napewno nie przejadam takiej kwoty, myślę, że spokojnie się mieszczę w połowie tej kwoty.
No i druga sprawa - sama piszesz, że nie wytrzymałaś 3 tygodni, a na pewno nie masz tak rozciągniętego żołądka jak ja, tak więc nie dla mnie ta dieta, zostanę narazie przy swojej.

Dziewczyny -serdeczne gratulacje! Bardzo Wam zazdroszcze i szczerze podziwiam za wszelkie utracone kilogramy:tak: Gosia, Tycia, Miśka,Matylda, Agusia,Joasiek ,Wisnia-wasze zgubione kg dodaja mi sił i odwagi ,pozwalaja wierzyc ja kiedys tez dam rade:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
TYCIA podziwiam i gratuluje
AGUSIA zazdroszcze dumnych celow i zycze ich oiagniecia

ja przez 4 dni wizyty tesciowej jestem 1,5kg na plusie:zawstydzona/y::sorry2:

Do góry