reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
verita jaką dietę stosujesz?
Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnę Ta dieta niby przyspiesza spalanie kalorii, ale eliminuje chleb, makarony, ryż, słodycze....czyli wszystko co lubię, i to pewnie dlatego się chudnie. Mam zamiar żywić się wedle jej zaleceń najdłużej jak się da. U mnie jeszcze tydzien temu bylo 73, dzisiaj 75 , ale lada dzień mam dostać drugi okres więc mam nadzieję, że to dlatego. Zresztą chodzę w dzinsach, których jeszcze 2tyg temu nie mogłam wciągnąć do pół uda, wiec wagą sie za bardzo nie przejmuję skoro centymetry lecą
mamina karierowiczka
Lui jak mozesz no, to grzech wchodzic w jeany z przed ciazy
blond_20
Czarownica
a u mnie -7 ale co to jest jak jeszcze 12 do wymarzonej...a 3 do tej sprzed ciazy
Monika20078
A mi waga względnie spada, ale cm zostają. Dupsko wielkie, uda też... nie wiem z czego mi te kg spadają, chyba z twarzy...
Ale ja jem albo kabanosy z jakims ogorkiem albo same potem 3h nic, jak się nie łączy pewnych produktow ze sobą to się nie tyje moja mama była na diecie nie łączenia i ja jeszcze mam gdzieś jej tabelki i tam własnie 3h trzeba było odczekać.snoopy kabanosy to bomba kaloryczna :-)
Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnę Ta dieta niby przyspiesza spalanie kalorii, ale eliminuje chleb, makarony, ryż, słodycze....czyli wszystko co lubię, i to pewnie dlatego się chudnie. Mam zamiar żywić się wedle jej zaleceń najdłużej jak się da. U mnie jeszcze tydzien temu bylo 73, dzisiaj 75 , ale lada dzień mam dostać drugi okres więc mam nadzieję, że to dlatego. Zresztą chodzę w dzinsach, których jeszcze 2tyg temu nie mogłam wciągnąć do pół uda, wiec wagą sie za bardzo nie przejmuję skoro centymetry lecą
Też kiedyś na turbo byłam ale ja się nienadaje do jedzenia w takich ilościach dosłownie wysiadłam bo mimo że chudłam czułam się jak świnia wpierniczając prawie ze na okrągło ty tam masz 5 czy 6 posilków??
Lui jak mozesz no, to grzech wchodzic w jeany z przed ciazy
oj tam ja też właże i lepiej leżą
A wiecie co ja przestałam się ważyć tak czesto ale mam jazde z centymetrem i ubytkiem cm tu i ówdzie
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dołączam do mam odchudzających się
Ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia! Waga z dziś - 94 kilo...
Na diecie jestem od poniedziałku dopiero, ale kiedyś taką dietkę stosowałam 4 miesiące i schudłam na niej (za nastoletnich czasów) 16 kilo. Teraz też mam zamiar tę dietę długo ciągnąć. Dieta jest zdrowa - eliminuje węglowodany w postaci skrobi i cukrów prostych.
Za to jem dużo warzyw, owoce też, białko (mięsa ale nie koniecznie gortowane, nawet parówki) i nabiał (jogurty naturalne, feta, mozarella). I jem 5 razy dziennie, z czego drugie śniadanie i podwieczorek to owoc, w tym 1 raz jabłko.
Ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia! Waga z dziś - 94 kilo...
Na diecie jestem od poniedziałku dopiero, ale kiedyś taką dietkę stosowałam 4 miesiące i schudłam na niej (za nastoletnich czasów) 16 kilo. Teraz też mam zamiar tę dietę długo ciągnąć. Dieta jest zdrowa - eliminuje węglowodany w postaci skrobi i cukrów prostych.
Za to jem dużo warzyw, owoce też, białko (mięsa ale nie koniecznie gortowane, nawet parówki) i nabiał (jogurty naturalne, feta, mozarella). I jem 5 razy dziennie, z czego drugie śniadanie i podwieczorek to owoc, w tym 1 raz jabłko.
reklama
gkvip2505
U mnie odchudzania dzien kolejny i dziiaj ta wregna waga pokazala 83kg :-( tylko kilo mniej. No ale lepsze to niz nic. Ale wczoraj weszlam w spodnie ktore kupilam na samym poczatku ciazy i bardzo szybko byly za male po porodzie zrobilam jedno podejscie do nich i tylko sie rozryczalam bo do kolan je tylko bylam wstanie wcisnac A tu nagle dupsko w nie weszlo i w udach nie ciasno czyli waga sama w sobie nie spada ale centymetry leca
Podziel się: