reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się :))

Dziewczyny nie przejmujcie się przestojami wagi, to chwilowe :tak:

A ja od jutra będę chodzić na siłkę dwa razy w tygodniu, jupiii :-)

reklama
verita jaką dietę stosujesz?

Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnę :tak: Ta dieta niby przyspiesza spalanie kalorii, ale eliminuje chleb, makarony, ryż, słodycze....czyli wszystko co lubię, i to pewnie dlatego się chudnie:-p. Mam zamiar żywić się wedle jej zaleceń najdłużej jak się da. U mnie jeszcze tydzien temu bylo 73, dzisiaj 75 :baffled:, ale lada dzień mam dostać drugi okres więc mam nadzieję, że to dlatego. Zresztą chodzę w dzinsach, których jeszcze 2tyg temu nie mogłam wciągnąć do pół uda, wiec wagą sie za bardzo nie przejmuję skoro centymetry lecą :-D

Mamina nie wiem czy u mnie to powod do dumy, moze jakby zeszlo jeszcze troche, ja nie bylam szczuplaczek przed ciaza:cool2::-D

snoopy kabanosy to bomba kaloryczna :-)
Ale ja jem albo kabanosy z jakims ogorkiem albo same potem 3h nic, jak się nie łączy pewnych produktow ze sobą to się nie tyje:-D moja mama była na diecie nie łączenia i ja jeszcze mam gdzieś jej tabelki i tam własnie 3h trzeba było odczekać.

Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnę :tak: Ta dieta niby przyspiesza spalanie kalorii, ale eliminuje chleb, makarony, ryż, słodycze....czyli wszystko co lubię, i to pewnie dlatego się chudnie:-p. Mam zamiar żywić się wedle jej zaleceń najdłużej jak się da. U mnie jeszcze tydzien temu bylo 73, dzisiaj 75 :baffled:, ale lada dzień mam dostać drugi okres więc mam nadzieję, że to dlatego. Zresztą chodzę w dzinsach, których jeszcze 2tyg temu nie mogłam wciągnąć do pół uda, wiec wagą sie za bardzo nie przejmuję skoro centymetry lecą :-D

Też kiedyś na turbo byłam ale ja się nienadaje do jedzenia w takich ilościach:-D dosłownie wysiadłam bo mimo że chudłam czułam się jak świnia wpierniczając prawie ze na okrągło:-D ty tam masz 5 czy 6 posilków??

Lui jak mozesz no, to grzech wchodzic w jeany z przed ciazy:cool:

oj tam ja też właże i lepiej leżą:-D:-D

A wiecie co ja przestałam się ważyć tak czesto ale mam jazde z centymetrem i ubytkiem cm tu i ówdzie:-D

Dołączam do mam odchudzających się ;)
Ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia! Waga z dziś - 94 kilo...
Na diecie jestem od poniedziałku dopiero, ale kiedyś taką dietkę stosowałam 4 miesiące i schudłam na niej (za nastoletnich czasów) 16 kilo. Teraz też mam zamiar tę dietę długo ciągnąć. Dieta jest zdrowa - eliminuje węglowodany w postaci skrobi i cukrów prostych.
Za to jem dużo warzyw, owoce też, białko (mięsa ale nie koniecznie gortowane, nawet parówki) i nabiał (jogurty naturalne, feta, mozarella). I jem 5 razy dziennie, z czego drugie śniadanie i podwieczorek to owoc, w tym 1 raz jabłko.

reklama
U mnie odchudzania dzien kolejny i dziiaj ta wregna waga pokazala 83kg :-( tylko kilo mniej:wściekła/y:. No ale lepsze to niz nic. Ale wczoraj weszlam w spodnie ktore kupilam na samym poczatku ciazy i bardzo szybko byly za male :tak: po porodzie zrobilam jedno podejscie do nich i tylko sie rozryczalam bo do kolan je tylko bylam wstanie wcisnac:wściekła/y: A tu nagle dupsko w nie weszlo i w udach nie ciasno czyli waga sama w sobie nie spada ale centymetry leca :tak:

Do góry