reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
verita jaką dietę stosujesz?
Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnę

mamina karierowiczka
Lui jak mozesz no, to grzech wchodzic w jeany z przed ciazy

blond_20
Czarownica
a u mnie -7
ale co to jest jak jeszcze 12 do wymarzonej...a 3 do tej sprzed ciazy
Monika20078
A mi waga względnie spada, ale cm zostają. Dupsko wielkie, uda też... nie wiem z czego mi te kg spadają, chyba z twarzy...
Ale ja jem albo kabanosy z jakims ogorkiem albo same potem 3h nic, jak się nie łączy pewnych produktow ze sobą to się nie tyjesnoopy kabanosy to bomba kaloryczna :-)

Ja jestem na tzw. diecie Turbo (odchudzanie na zawołanie) tyle ze to nie typowa dieta, raczej zmiana sposobu żywienia. Zawsze jadlam mało i tyłam, teraz jem dużo i znacznie częściej, a chudnęTa dieta niby przyspiesza spalanie kalorii, ale eliminuje chleb, makarony, ryż, słodycze....czyli wszystko co lubię, i to pewnie dlatego się chudnie
. Mam zamiar żywić się wedle jej zaleceń najdłużej jak się da. U mnie jeszcze tydzien temu bylo 73, dzisiaj 75
, ale lada dzień mam dostać drugi okres więc mam nadzieję, że to dlatego. Zresztą chodzę w dzinsach, których jeszcze 2tyg temu nie mogłam wciągnąć do pół uda, wiec wagą sie za bardzo nie przejmuję skoro centymetry lecą
![]()
Też kiedyś na turbo byłam ale ja się nienadaje do jedzenia w takich ilościach

Lui jak mozesz no, to grzech wchodzic w jeany z przed ciazy![]()
oj tam ja też właże i lepiej leżą

A wiecie co ja przestałam się ważyć tak czesto ale mam jazde z centymetrem i ubytkiem cm tu i ówdzie

Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dołączam do mam odchudzających się 
Ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia! Waga z dziś - 94 kilo...
Na diecie jestem od poniedziałku dopiero, ale kiedyś taką dietkę stosowałam 4 miesiące i schudłam na niej (za nastoletnich czasów) 16 kilo. Teraz też mam zamiar tę dietę długo ciągnąć. Dieta jest zdrowa - eliminuje węglowodany w postaci skrobi i cukrów prostych.
Za to jem dużo warzyw, owoce też, białko (mięsa ale nie koniecznie gortowane, nawet parówki) i nabiał (jogurty naturalne, feta, mozarella). I jem 5 razy dziennie, z czego drugie śniadanie i podwieczorek to owoc, w tym 1 raz jabłko.
Ale ja mam naprawdę sporo do zrzucenia! Waga z dziś - 94 kilo...
Na diecie jestem od poniedziałku dopiero, ale kiedyś taką dietkę stosowałam 4 miesiące i schudłam na niej (za nastoletnich czasów) 16 kilo. Teraz też mam zamiar tę dietę długo ciągnąć. Dieta jest zdrowa - eliminuje węglowodany w postaci skrobi i cukrów prostych.
Za to jem dużo warzyw, owoce też, białko (mięsa ale nie koniecznie gortowane, nawet parówki) i nabiał (jogurty naturalne, feta, mozarella). I jem 5 razy dziennie, z czego drugie śniadanie i podwieczorek to owoc, w tym 1 raz jabłko.
reklama
gkvip2505
U mnie odchudzania dzien kolejny i dziiaj ta wregna waga pokazala 83kg :-( tylko kilo mniej
. No ale lepsze to niz nic. Ale wczoraj weszlam w spodnie ktore kupilam na samym poczatku ciazy i bardzo szybko byly za male
po porodzie zrobilam jedno podejscie do nich i tylko sie rozryczalam bo do kolan je tylko bylam wstanie wcisnac
A tu nagle dupsko w nie weszlo i w udach nie ciasno czyli waga sama w sobie nie spada ale centymetry leca 

Podziel się: