reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

reklama
Aż mi wstyd ze ja tak chudne... z tym że ja robie 2 kroki w przyd i jeden w tył:-D było już 65 a jest 66:-D teraz jak się uda będzie 64 a jak się cofnę będzie 65 i tak zawsze:-p zaczynam się przyzwyczajac, w koncu cm z doopy zaczeły mi uciekać, jeszcze 4 cm i będzie jak w zeszłe wakację:-p:-D cycki obecnie mam mniejsze niż przed ciążą w łydce też mam cm mniej ale w udzie jakis zastuj jak było 56 tak jest.... chyba dłużej na rowerku muszę jeździć i częściej...

Kto jest chętny do przyłączenia się do mnie, od dziś zaczęłam trening prowadzony z Ewą Chodakowską. Patrząc na efekty innych dziewczyn tak im pozazdrościłam że postanowiłam moim oponką powiedzieć "żegnajcie". Prawie padłam dziś przy tych ćwiczeniach i dyszałam jak pies , ale nie odpuszczę-zawzięłam się że dotrwam :)

Ja próbuję, trzeba zgubić nadmiar ciała. Muszę przyznać że nie po raz pierwszy przekonałam się że po wysiłku fizycznym dużo lepiej się czuję i moje samopoczucie bardzo się poprawia, jak pójdzie za tym poprawa wyglądu zewnętrznego będę szczęśliwa :)

reklama
Spójrz , spójrz . Widać że naprawdę można wiele osiągnąć. Co do diety to ciężko mi odmawiać sobie różnych rzeczy , ale przynajmniej fizycznie będę nad sobą pracować

Do góry