reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

polaa - miałam wtedy mało do zrzucenia , potrzebowałam schudnąć 7 kg no i 5 się udało ( nie ćwiczyłam nic i miałam z dwa dni gdzie niestety podjadłam co nieco) :-) niestety tak jest ,że im mniej do utraty to gorzej się ich pozbyć :-(
ja też czekam na wieści ile uda ci się pozbyć, bo niestety dukan coś na mnie słabo działa :-( waga zmniejszyła się na pierwszej fazie 2 kg , teraz druga faza już 2 tydzień i 0,5 kg w dół tylko :no::wściekła/y: zastanawiam się czy nie spróbować właśnie norweskiej lub kopenhaskiej :-) minus ich taki ,że bardzo rygorystyczne i trzeba przestrzegać posiłków , a ja przy moim szkrabiku czasem nie mam czasu na regularne posiłki :-( czasem tylko śniadanie i kolacje jadam , bo ciągle coś jest do zrobienia , może właśnie w tym braku regularności tkwi problem :tak:

kupiłam jakieś ziółka na odchudzanie zobaczymy czy dadzą jakiś efekt :-)
na razie jestem zadowolona z używania kremu poporodowego mustelli , mój brzuch już nie wygląda jak sflaczały wór , skóra zrobiła się jędrniejsza , to samo na pupie i udach :-) dodatkowo używam kremu anty nivei i pilingu ziaji z serii sopot :-) piling naprawdę polecam jest rewelacyjny :-)

reklama
ja jakąś regularnośc złapałam z tym że nie jem typowych śniadań i obiadów bo mała się rozregolowała chyba:-( kurde ona ciagle jest głodna od wczoraj:-D teraz miałam jeść obiad a zjadłam 3 kanapki bo mala usneła na chwilę teraz się bawi i sobie "gada" z kumplami:-D z tym że pieczywa (typu chleb bulki) nie jem wogole zastąpiłam je chrupkim pieczywkiem sonko do tego ostatnio duuuzo ogorów konserwowych i szynka z indyka lub jakaś inna chuda. a wczoraj na kolacje Ala chrupki czitosy miała to zjadła jej poł paczki a potem ciastka:-D a waga i tak poleciała mimo @:tak: czyli że u mnie regularnośc pomaga. conajmniej co 3h staram się coś zjeść zaopatrzona jestem w ciastka zborzowe i kabanosy na szybko:-D

Gratuluje spadków!!
Ja od jutro ostro biorę się za siebie, bo nie dość, ze przed ciążą miałam sporą nadwagę przez leczenie hormonami- sterydami to w ciąży dowaliłam i wyglądam tak, ze zaczynam unikać ludzi :( więc dosyć, ćwiczyć nie mogę jeszcze, ale zdrowo i rozsądnie jeść tak.

aga powodzenia.

Ja po 8 dniach tej diety mam 4.7kg mniej:tak: przede mną jeszcze 5 dni, dzisiaj mialam maly kryzys, już prawie zaczęłam jeśc coś co nie powinnam ale w ostatniej chwili mowie sama do siebie: "kurcze tyle wytrzymałaś, dasz radę" i odłozylam ale teraz jestem tak głodna, ze zaraz idę spać bo już na mineralną patrzeć nie mogę:zawstydzona/y:

A u mnie znowu waga stop :-( ciagle 84kg na liczniku:wściekła/y: dzisiaj wprowadzam cwiczenia i od dzisiaj same jajka bede jesc i woda :wściekła/y:

gkvip ruszy znowu, zobaczysz:tak:

jak ja w sobotę skończę tą dietę to sądzę, że do Wielkanocy nie spojrzę na jajka:-D

reklama
Pola to na kopenhaskiej jestes? Ja jak bylam kiedys to do tej pory nie mogee patrzec na sałate:-):-) a szpinak wciskalam sobie do ust na wdechu:-D:-D
Jestem z siebie dumna jednak silownia dziala!!! waze 66kilo, zaznaczam ze przed ciaza bylo70, wchodze w swoje dzinsy sprzed dwoch lat, ale jestem happy

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry