reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

polaa - jak się kiedyś odchudzam na norweskiej to bardzo poprawił mi się stan skóry , wszyscy pytali jakich kremów używam bo wyglądała jak pupa niemowlaka :-) to pewnie przez grejpfruty :-)

reklama
Ja to bym nie mogła tak ograniczonej diety prowadzić...chociaż przewidywane efekty oszałamiajace...10kg w 2 tyg :szok:

Na razie trzymam sie mojej. Kilogramy lecą powoli, ale centymetry ewidentnie idą w dół a ja ciągle chodzę najedzona a nawet przejedzona :sorry2:

Dzisiaj na śniadanie zjadłam jajecznicę puchatą a żółtym serem. O 10 zjem jakiś owoc (powinnam dwa) o 12 mam warzywa, smażony kabaczek, pieczarki, brokuły, fasolke....pycha. O 14 kurczak plus zółty ser, albo jajko, 16 warzywka czyli kabaczek z pieczarkami i brokułami i pomidorem i o 18 na kolację biały serek i orzechy :sorry2:
Jem tak codziennie i chudne...nie wiem jak to możliwe :szok:

Ja też bym nie mogła radykalnie się odciać od jedzenie, jak jest ciasto to jem ale po 20 już nie tylam niczego tylko woda i mieta;-) z tym że ja chodzę spać po pólnocy:-D sama nie wiem co ja tyle czasu robię a jak jest M spimy juz o 23:-D mierzyłam się dziś i w brzuszku już 85cm:-p i to przed @!!!:-D waga też drgneła ale miałam się codziennie nie ważyć a to cieżka sprawa:zawstydzona/y: na wadzę dziś było 67,1:tak:

jeju Dziewczyny ja też nie nawidzę chodzić głodna, to największa kara dla mnie:zawstydzona/y: ale powiedziałam sobie, ze muszę, że chcę:tak: po 5 dniach diety 2.9 kg mniej. Mam nadzieję, że przez te 9 dni jeszcze schudnę tyle samo albo i więcej. Męczę się jak cholera jak mam być szczera, nie ma kolacji w tej diecie i wieczorami piję jak opętana wodę mineralną a pozniej cała noc latam do łazienki. jeszcze tylko 8 i pół dnia:-D a póżniej trzeba będzie uważac, kolezanka była na tej diecie pół roku temu i do tej pory wrócił jej jeden kg. zaczęła jeść słodycze.

kifsi
pocieszyłaś mnie, dzięki. Muszę się dzisiaj przyjrzeć mojej skórze:-D a Ty ile schudłaś wtedy?

verita no to super, ze nie chodzisz głodna a chudniesz:tak:

Calkiem fajna ta dieta norweska :tak: niestety ja nieznosze grejfrutow wiec odpada :-( no chyba ze mozna zastapic jakims innym owocem np. kiwi albo pomaranczem albo jablkiem??????? jak myslicie ??? ja wogole owocow nie trawie no ale na te jakos bym sie przekonala:tak: co wy na to??

gkvip chyba nie mozna zastąpic grapefruitów bo to owoc przyśpieszający spalanie tłuszczu :tak:

Polaa jak schudniesz 10kg w 2 tyg to ja też spróbuję...a nuż wytrzymam? Później wróciłabym do swojej diety. Trzymam kciuki.

Calkiem fajna ta dieta norweska :tak: niestety ja nieznosze grejfrutow wiec odpada :-( no chyba ze mozna zastapic jakims innym owocem np. kiwi albo pomaranczem albo jablkiem??????? jak myslicie ??? ja wogole owocow nie trawie no ale na te jakos bym sie przekonala:tak: co wy na to??
mam to samo ewentualnie zjem szarlotkę z owoców:-D
jak to mówi moja znajoma "ja ze słodyczy najbardziej lubię śledzie":-D

A ja od paru dni jestem na diecie "moje dziecko nie daje mi zjeść więcej niż dwa posiłki dziennie"...ciekawe ile tak stracę, jak to dłużej potrwa....

verita dam znać w następną sobotę ile spadło bo wtedy kończę tą dietę:tak:

gkvip nie można zastąpić niczym, ja lubię grejfruty więc mi to odpowiada. tylko coś jajka lubię coraz mniej:baffled:

reklama
Do góry