reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie,

w końcu moja waga drgnęła i przekroczyłam te 6 kilo na minusie:-):-) oby tak dalej!

patrycja - witaj, moim sportem jest opieka nad dzieckiem:sorry2:

Ewcia - i jak tam???

As - witaj:-)

mamaola - trzymam kciuki za powodzenie!!! I sto lat dla córeczki!!

Justa - cześć:-D

reklama
witajcie mamuski:-)
Ja dukam dopiero trzeci dzień, nastawienie pozytywne, samopoczucie w normie:-)
Justa- dzięki za link
;-):-) i do miłego klikania lasencjo;-):-)

Hejoo laski :-)
Mikimauro jaki trzeci dzień:confused: przecież kończy nam się czwarty:tak:;-)

No witam się z Wami kochane dukające (i nie ;-) ) mamuśki :-):-):-) ja 4 dzień diety uderzeniowej jeszcze 3 przede mną;-) i jako tako leci do przodu
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :tak:

Hej.

Ale zipnął ten weekend. :confused2:

mamaola czy to już dziś "ten" dzień nastał? Zaczynasz?

gosiagro 6kg. pięknie. :tak::-)

mikimauro , pauletta82 witajcie mamuśki! :-) Dajecie radę?

Iwcik, Ewcia, anakonda, malinuś, patrycja24berlin co tam u Was mamuśki?

A do mnie zbliża się "pani z walizami" , bo wczoraj myślałam, że nie skończę szamać. :confused2: Były i rodzynki, płatki oblane miodem, maluśki kawałek ciasta. A waga jak zaklęta stoi od 3 dni.:crazy:

Hej :-):-):-)
U mnie waga pomalutku spada w dół :tak::tak::tak: i nawet coraz rzadziej grzeszę ale za to @ nie miałam w tym m-cu a ponieważ biorę tabsy to tak sobie myślę że to od Dukana? Czy któraś tak miała czy mam po test ciążowy uderzać? :szok::szok::szok:

Hej :-):-):-)
U mnie waga pomalutku spada w dół :tak::tak::tak: i nawet coraz rzadziej grzeszę ale za to @ nie miałam w tym m-cu a ponieważ biorę tabsy to tak sobie myślę że to od Dukana? Czy któraś tak miała czy mam po test ciążowy uderzać? :szok::szok::szok:

Ja, nie pamiętasz? :sorry: I też anty biorę.:tak: Z tym , że pojawiła się franca z opóźnieniem.

Anakonda śmigaj po test !

ja tez @ i ciągle jem:o
wczoraj to już samą siebie przebiłan... dwa kawałki tortu, 2 babki, belriso, danio i do tego kajzerka z nutellą ...LOL
pomijając normalne posiłki:D
wieczorem nie mogłam zasnąć z przejedzenia.. :/

ale dziś za kare zrobię głównie białkowy dzień;)

My wczoraj jedlismy obiadek na miescie :baffled: no nicby nic strasznego nie jadłam, ale wiem, ze przesadziłam :-p ciekawe co waga powie :eek::-D:-D

Anaconda, teścik :p

Justa ale zaczynałaś brać nowe opakowanie anty tak jakby @ była? Czy czekałaś aż się @ pokaże?

reklama
anakonda zwykle @ pojawiała mi się 3 -go dnia przerwy . Wtedy w dniu , kiedy przypadała I tabl. zrobiłam test, wyszedł negatywny i normalnie wzięłam tabletkę. @ pojawiła się tego samego dnia , wieczorem.
A masz jakieś objawy: tkliwość piersi, ból sutków przy dotknięciu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.