reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie, nie mam żadnych objawów ciąży jakie miałam przy pierwszej ciąży dlatego uważam że to przez dietę. Tego dnia co powinnam dostać @ miałam kilka kropelek krwi ale to dosłownie kilka i potem już nic, do tego trochę mnie wtedy podolewał brzuch jak na @ :baffled::baffled::baffled: a od niedzieli czyli wczoraj zaczęłam już kolejne opakowanie tabsów tylko sama już nie wiem, może dzisiaj kupię ten test i zrobię dla pewności

reklama
anakonda koniecznie zrób test.:tak:
Z tego co gdzieś kiedyś wyczytałam, nie należy łączyć tabletek z otrębami , ponieważ otręby utrudniają wchłanianie tabletki. :tak:
Najlepiej jest otręby spożywać rano, a tabletkę brać wieczorem.:tak:

hej
Tak Justa dzis ten dzien....juz po kawce i na sniadanie jogurt jak to mój D sie smieje z otrębusami:)chce na obiad piers z kury upiec i cos tam wiecej wymysle....musze sobie taki cwany suwaczek zamontowac co by widziec efekty swojej pracy:)

Witajcie mamuśki.
Ja swojego D. psychicznie do diety zaczynam przygotowywać.;-):-):-):-D:-D
Efekt różny.
Jak na razie nie ma odwagi spróbować tych bułek Dukana z mikrofali. :szok::szok::-D:-D:-D
Gorzej ja z dzieckiem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pauletta 82 mam pytanko.
W wolnej chwili wyślę Ci PW ;-)

Justa ja jakoś daję radę a właściwie to bdb daję radę :tak: nawet mi się nie chce jeść tego co zwykle uwielbiałam bo wszystko mi rośnie w buzi nawet jak mi smakuje i wmuszam w siebie :sorry: nastawiłam się na spadek wagi i jestem zdeterminowana strasznie mi jest źle w moim ciele więc muszę coś z tym zrobić :tak: i jeszcze marszo-bieg od wczoraj zaczęłam ćwiczyć;-)
As 76 Ok.Czekam na PW;-)
Anakonda i ja bym po test skoczyła ;-)

Hejoo laski :-)
Mikimauro jaki trzeci dzień:confused: przecież kończy nam się czwarty:tak:;-)

no w sumie to tak, dzisiaj jest piąty.:-p Pauletta ile masz dni w pierwszej fazie?, ja jak robiłam sobie ten przelicznik, to na pierwsza faze wyszło mi 5 dni, ale ja bym chciała do 10 dni sobie zrobić, bo u mnie to jest troche tego balastu i tak sobie pomyślałam ze moze pierwsza 10 dniowa, a nastepnie 5/5, juz sama nie wiem, byle by gubic kilogramy:-(

Mikimauro mi w teście angielskim wyszło 7 dni we francuskim wyszło mi 2:eek::confused2: ale po przeczytaniu książki stwierdziłam że to będzie 7:tak: i na Twoim miejscu też bym tyle zrobiła ...10 to za dużo moim zdaniem masz do zrzucenia tylko 5kg więcej ode mnie, a jak zrobisz za długo uderzeniówkę ryzykujesz późniejszym dłuższym przestojem i utratą motywacji przez to:sorry:;-)

A to mój dzisiejszy obiad :-) Zobacz załącznik 325306
Kurczak w musztardzie i żeby mi za sucho nie było mój wynalazek na szybko : pół serka kanapkowego z lidla dwa paluszki surimi trochę jogurtu naturalnego świeża pietruszka posiekana pieprz i trochę soku z cytryny ( bo za słodkie było) i mniamuśna sałatka/sosik :confused: do przegryzana z kurczaczkiem czy pomiędzy :tak: całość wyszła super :tak:

Ostatnia edycja:
witam i ja

widze nowe mamusie wiec witam je serdecznie i zycze wytrwałosci :tak::tak::tak:
u mnie P+W i wkurza mnie to bo na samych proteinach to waga:tak: leci a jak juz sa wrzywka to sie wkurz:tak:am bo waga stoi a teraz to stoi jak zakleta :wściekła/y::wściekła/y:co mnie cholernie zniecheca ale na poprawe humoru zrobiłam dukanowskie ptasie mleczko wiec troche mnie pocieszylo bo wkoncu troche slodkie:-D:-D:-D jutro mam dostac planowo miesiaczke ciekawe czy dostane:sorry::sorry::sorry:moze wszystko sie rozregulowało :baffled:
jak mi waga nie ruszy to sie chyba wkurze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet sex nie pomaga heeeeeeeeeeee

Helloo :)
U mnie wielki sukces poweekendowy-bo nie przytylam po tych moich dwoch imprezach urodzinowych:-)
Od soboty zaczelam jeszcze do mojej diety pic ocet jablkowy...musze wage kupic bo teraz bede jeszcze praciowac nad moja dietka z waga-no taka kuchenna ;)

Meduska fotografuj brzuch i wklejaj-moze mnie zmotywujesz bardziej do cwiczen...bo dzis oprocz calego dnia pracy i sprzatania 3,5 h nic nie zdazylam pocwiczyc...
ale jutro wsiadam z rana i pedaluje :-)

Iwcik a ten sex to ile razy w tyg? :-D mysle ze takie dwa -trzy razy dziennie powinny byc wskazane ;-) :-D
U mnie tez @ cholerna przyzsla i to 5 dni za wczesnie-a to u mnie bardzooo dziwne...
Tez jestescie takie podminowane na @?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej wam

Dawno mnie nie było,ale praca,dom,pracA...jakos nie mam czasu i wiecznie mega padnieta jestem...
Poleglam z dieta...niestety...az mi przykro..
cchce zaczac od nowa od piatku,bo niestety,ale brak kasy mialam i nawet nic nie jadlam,,ale źle sie czułam,słaba i jakos do dupy z ta moja dieta bylo...
a tak chcialam,,,,,,,,,,,grrrrrrrrrrrr...........zła jestem i tyle.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.