reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Justa ja sobie założyłam system 3/3 więc dam radę, wczoraj zrobiłam sałatkę z tuńczyka i bułeczki i faktycznie się najadłam,, sałatka jeszcze dzisiaj na śniadanie będzie a na obiad chcę wątróbkę sobie zrobić :tak::tak::tak:
Aha i waga od wczoraj stoi w miejscu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam z kawką z mleczkiem 0,5 %.:-)

MH pięknie .:tak:
anakonda, malinka a wam jak kochane mija faza uderzeniowa? Dajecie radę?
Iwcik Dukan nie taki straszny jak go malują.:-D Ja za nim nie raz tęsknię. :tak: Zwłaszcza za jedzonkiem dukanowskim.;-):-p
Aleksia dasz radę!:tak:
amy09 Witaj.:-) Ile schudłaś? Odkąd jesteś na diecie?

A na pohamowanie od słodkości polecam wam dziewczyny chrom.:tak:
Justys Ty to potrafisz dodać otuchy:-):-)

Dzięki dziewczyny :tak:

Justa ja sobie założyłam system 3/3 więc dam radę, wczoraj zrobiłam sałatkę z tuńczyka i bułeczki i faktycznie się najadłam,, sałatka jeszcze dzisiaj na śniadanie będzie a na obiad chcę wątróbkę sobie zrobić :tak::tak::tak:
Aha i waga od wczoraj stoi w miejscu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anaconda, nie waz się codziennie, bo niepotrzebnie się stersujesz :no: Jeśli nie możesz wytrzymac bez wagi, ustal sobie najwyzej dwa ważenia w tygodniu :tak:
Ja to dostgalam takiej fiksacji, że wazyłam się trzy razy dziennie :szok::-D:-D Ale całe szczeście juz w normie :-p staję na wadze we wtorek i piątek :-p

A co do mleka do kawy to ja leje, 3,2 :-p

Napiszcie mi,proszę,jak się przygotować do stosowania tej diety(przypominam:jeszcze karmię). Jakie książki kupić?

Napiszcie mi,proszę,jak się przygotować do stosowania tej diety(przypominam:jeszcze karmię). Jakie książki kupić?

Opis całej diety znajduje się na I stronie forum.

Potrzebne książki :
- Pierre Dukan " Nie potrafię schudnąć"
- "Nie potrafie schudnąć . 350 nowych przepisów"
- "Przepisy dla polaków"

Mam książki na pdf, chętnie prześlę.

Załączniki

• książka 1.jpg
    książka 1.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 66
  • książka 2.JPG
    książka 2.JPG
    21,9 KB · Wyświetleń: 84
  • książka 3.jpg
    książka 3.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 74
Opis całej diety znajduje się na I stronie forum.

Potrzebne książki :
- Pierre Dukan " Nie potrafię schudnąć"
- "Nie potrafie schudnąć . 350 nowych przepisów"
- "Przepisy dla polaków"

Mam książki na pdf, chętnie prześlę.

słońce to ta trzecia książka przepisy dla polaków też jest potrzebna:-(?

jak lubisz gotować... To przełożenie w skrócie książki francuskiej " Nie potrafię schudnąć".

Iwcik u mnie @ jeszcze test. Kochana ja jestem 5 rok po porodzie i waze 85 kg a chce ważyć chociaż 60 kg czyli długa droga przedemna ale z dziewczynami z bb damy radę:-) musimy dać. Ja przed ciążą ważyłam 57 kg:-) na nk są moje zdjęcia jak muszę wyglądać po Dukanie:-):-):-) ale jestem skromna co? Damy radę:-)

Pewnie damy rade musze jakos dac rade bo musze schudnąć wiec moze majac was nie zrezygnuje chociaz jestem uparta i potrafie dążyć do celu:-):-):-)
wiec dzisiaj jade na zakupy i od jutra pod duzym rygorem dieta dukana wchodzi do mojego życia wiec jesli chcesz to zaczynaj jutro ze mną:tak::tak::tak::tak:

Musi się udać :tak::-D Ja od wrzesnia stracilam 9kg :tak::tak::tak: i to bez pierwszej fazy :-p na dodatek na wyrywki, jak bym sie bardzziej przylożyła to moze by szybciej spadało :zawstydzona/y:

łał dobra jestes gratuluje utraty zbednych kg:tak::tak::tak:

MH to tylko pogratulować :tak::tak:
Ja od lata przytyłam 6kg, chyba po prostu się starzeję i już organizm sobie nie radzi z taką ilością kalorii :-p:-p
kobieto jestesmy piekne i młode

Hej moje odchudzające :happy2:
Ja trwam :tak::tak:moim przyjacielem jest owsianka ona mi naprawdę smakuję gotuje sobie od razu na 2 razy:tak::tak: a i tak mam do niej wiernego wsólnika Antoniego :-D
Alesia na pocieszenie ci powiem że ja mam więcj do zrzucenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: narazie u mnie nadal pierwsza faza dziś 3 dzień:tak::tak::tak: na śniadanie owsianka +kawa z mlekiem 0.5 na obiadek mam dziś piers z kurczaka w ziołach na kolację serek wiejski w między czasie zapijam jogurt naturalny:tak::tak::tak: smakuje mi słodkiego póki co mi się nie chce..... jedynie na widok warzyw owoców i np dzisiejszej sałaty mam ślinotok :happy2:
ale jeszcze 7 dni i będą warzywka :tak::tak: ważę się w piątek to wtedy pochwalę się efektami o ile będą :tak::tak::tak:
jedyny dyskomfort jaki mam to straszna suchość w ustach,senność i zaparcie (ale to jeszcze sprzed dukana się ciągnie :dry:) już do Pietruszki się smiałam że jak do piątku się nie załatwię to sobie chyba w aptece kupię lewatywę :-D
ja mam nadzieję do lata zgubić chociaż 15 kg a do końca roku kolejne 15 kg wtedy to minus 30 kg będzie no prawie ok :eek:

reklama

Jesli chcesz nadal karmic to nie polecam tej diety :no: do mleka potrzeba przede wszystkim węglowodanów, dieta białkowa moze skończyć karmienie piersią :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.