reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Justa już chwyciłam Twój przepis na sałatkę:-):-) mam jeszcze trochę otręb z darów:-) ale to są takie śmiecie a nie otręby:-)

No i to jest temat :-D:-D:-D:-D:-D
Ja na dukanie drugi dzień na razie ciągne same proteiny:tak::tak::tak: dzis na śniadanko kawa +mleko 0.5% do tego owsianka pycha :tak::tak::tak: na obiad mam rybkę :tak::tak::tak:a na kolację kupiłam sobie makrelę :tak::tak:i juz mi pachnie :-D:-D:-D na przegryzki mam jogurt naturalny i tu pytanie mam jogurt nturalny activia bardzo go lubię ale on ma 4%tłuszczu może on być czy nie bardzo:confused:
dziś też piekę te bułeczki z mikrofalówki:tak::tak::tak: ale będą na jutro:tak::tak::tak::tak::tak: ale jak dziś robiłam Julce do szkoły śniadanko bułeczki maślane to slinotok mnie rawie udusił:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ipopieram Justę ja też prawie wszystkie produkty kupuje w biedronce :-D:-Da teraz można nawet tam patelnę kupić którą szczerze polecam bo sama nabyłam :-D:-D

Malinuś spokojnie do tego twojego menu dzisiejszego możesz dołożyć coś jeszcze.:tak:
Niby activii i danio nie można, bo albo zawierają więcej niż trzeba tłuszczu, albo cukru- ile osób , tyle opinii... ale jak zjesz , to nie umrzesz.:tak:;-):-D
Patelnia z Biedronki the best!:-D

ViKamciaG poszło.:-) Na Vitalii jest sporo facetów na Dukanie, może to zmobilizuje twojego dużego mężczyznę?;-):-)

O witam :) Trafiłam przypadkiem więc postanowiłam sie przywitać bo mi też Dukan z pomocą przyszedł i nadal walczę żeby dobić do celu. Jak na razie w całym moim zyciu to jedyna dieta na której wytrwałam i efekty są naprawdę niezłe.

hej laski

widze ze jest kjuz nas tu troche :-):-):-)

Aleksia ja zaczynam jak tylko @ mi sie skonczy wiec ciezko mi powiedziec ale juz produkty próbuje od dwóch dni i sa takie co mi nawet smakuja :-D:-D:-D no i ja niestety po porodzie mi jeszcze sporo zostalo wiec długa moja droga do sukcesu 5 sierpnia w dniu porodu wazlam 94kg 15 kg udalo sie zgubic ale cała reszta jeszcze zostala wiec jeszcze z 15 by sie zdalo wcale bym sie nie obraziła:-D:-D:-D:-D jakby pan Dukan pomogl zgubic te 15 kg :-D:-D:-Dbedzie chojny dla mnie czy nie :confused::confused::confused:
a tobie skonczyla sie juz @ :confused::confused:

Justa dzieki z awyklad o otrebach nie wiedzialam ze one takie skomplikowane jedne moga działac inne nie :baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka i jak u ciebie idzie :rofl2::rofl2::rofl2:kazdy kg cieszy :-):-):-)ja tez bede sie cieszyc :tak::tak::tak:

hej laski

widze ze jest kjuz nas tu troche :-):-):-)

Aleksia ja zaczynam jak tylko @ mi sie skonczy wiec ciezko mi powiedziec ale juz produkty próbuje od dwóch dni i sa takie co mi nawet smakuja :-D:-D:-D no i ja niestety po porodzie mi jeszcze sporo zostalo wiec długa moja droga do sukcesu 5 sierpnia w dniu porodu wazlam 94kg 15 kg udalo sie zgubic ale cała reszta jeszcze zostala wiec jeszcze z 15 by sie zdalo wcale bym sie nie obraziła:-D:-D:-D:-D jakby pan Dukan pomogl zgubic te 15 kg :-D:-D:-Dbedzie chojny dla mnie czy nie :confused::confused::confused:
a tobie skonczyla sie juz @ :confused::confused:

Justa dzieki z awyklad o otrebach nie wiedzialam ze one takie skomplikowane jedne moga działac inne nie :baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka i jak u ciebie idzie :rofl2::rofl2::rofl2:kazdy kg cieszy :-):-):-)ja tez bede sie cieszyc :tak::tak::tak:

Iwcik u mnie @ jeszcze test. Kochana ja jestem 5 rok po porodzie i waze 85 kg a chce ważyć chociaż 60 kg czyli długa droga przedemna ale z dziewczynami z bb damy radę:-) musimy dać. Ja przed ciążą ważyłam 57 kg:-) na nk są moje zdjęcia jak muszę wyglądać po Dukanie:-):-):-) ale jestem skromna co? Damy radę:-)

Musi się udać :tak::-D Ja od wrzesnia stracilam 9kg :tak::tak::tak: i to bez pierwszej fazy :-p na dodatek na wyrywki, jak bym sie bardzziej przylożyła to moze by szybciej spadało :zawstydzona/y:

MH to tylko pogratulować :tak::tak:
Ja od lata przytyłam 6kg, chyba po prostu się starzeję i już organizm sobie nie radzi z taką ilością kalorii :-p:-p

reklama
Witam z kawką z mleczkiem 0,5 %.:-)

MH pięknie .:tak:
anakonda, malinka a wam jak kochane mija faza uderzeniowa? Dajecie radę?
Iwcik Dukan nie taki straszny jak go malują.:-D Ja za nim nie raz tęsknię. :tak: Zwłaszcza za jedzonkiem dukanowskim.;-):-p
Aleksia dasz radę!:tak:
amy09 Witaj.:-) Ile schudłaś? Odkąd jesteś na diecie?

A na pohamowanie od słodkości polecam wam dziewczyny chrom.:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.