Heheh
, taaaaa. " A to tego też nie możesz?" , "Jedz , bo mizernie wyglądasz", " Przecież to nie jest tłuste"....
Spotkania z wyżerką niweczą to z czym walczysz. Widząc kupę jedzenia nagle rzucasz się na nie , nie żałując sobie nawet ciasta , myśląc " a co tam, jedno mi nie zaszkodzi".
bo ja chce wygladac tak jak dwa lata temu moja fota sprzed ciąży
wow, laseczka.
;-) No to motywację już masz.
powodzenia dziewczyny w odchudzaniu:-) trzymak kciuki
..nie mówiąc i mierzeniu dokładnie każdego milimetra ciała(obwodów)..mi bardzo pomagała wytrwać jak nawet o 1mm zmniejszały się wymiary
Dzięki.:-)
No właśnie laski, mierzycie się?
1 mm ubytku to nawet nie zauważyłabym , ale jak na miesiąc z brzucha spadło mi 6 cm,a z tali 10 cm to była dopiero satysfakcja.:-)
Justa a ty ja z xwiczeniami ????
Yyyyy
Gdybym ja miała chociaż wieczory dla siebie......może bym i zaczęła ruszać się, a tak... głupio mi gimnastykować się przy całej rodzinie. Bo potem najmłodsza córa chodzi i woła " Mamo cho" kładąc się na dywanie wyginając we wszelaki sposób.
A niech taki cyrk odstawi w gościach ?
Wolę już się z kolacją ograniczać, nie mniej jednak coś z tym swoim brzuchem muszę zrobić.
Zacznę ćwiczyć jak chłop wróci na normalny tryb zmianowy( czyt. nie prędko)
haha on nie taki duży jak brzuchaty bardziej
no mam nadzieję że się uda na tej diecie jego brzuch zrzucić..
bo mu tak urósł przez moje ciąże musiaał po mnie dojadac .. haha
Tylko te otręby musze skądś skołowac i się za niego wezmę..
a te książki to trzeba mieć?>?
Książki to chyba podstawa diety.
A to i mój ma nadbagaż po ciążowy.
Z tym , że raz czy dwa razy w tyg. chodzi na treningi piłki nożnej.
Łudzi się, że zgubi.
chcę zacząć dietę bo bardzo chcę schudnąć tylko nie za bardzo wim jak się za to zabrać doradźcie proszę
Wszystko opisane jest na I stronie oraz na dwóch kolejnych.
Oooo a ja mam dziś protoczwartek.:-) Zakupiłam na dziś makrelę ( będzie jakaś pasta lub sałatka) , potem rybka z piekarnika , hmmm śledzik?
I zrobię dziś pasztet.
Bo te kupieckie wędliny poleżą dzień , dwa i psują się.