reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
ja patrze ze wy menu macie lepsze niz w niejednej restauracji :D ;P

no a jak :-D:-D

anawawka lub inne laseczki wiecie moze gdzie ja dostane słodzik?? kurde obleciałam na szybko Auchan i nie znalazłam :( chciałam zrobic jutro cos słodkiego a tu psikus.... wiem ze anawawka kupuje w auchanie otręby to moze sie orientujesz kobitko czy dostane tam słodzik, hmm??

ja kupilam w zwyklym sklepiku osiedlowym, a widziałam ten w tabletkach w carrefurze obok cukru, a w lidlu paradoksalnie na półce z kawami :/

Kilolek - napisz jak wyszly buleczki.
Moj serniczek wyrosl pieknie, ale teraz opadl, jak to sernik. Ale wyglada i pachnie apetycznie:)

Kasiiula - przepisy są na serio smaczne, chyba , że ktoś jest antytalentem kucharskim - patrz ja - i nawet białek w robocie nie umie ubić:-D
Mama - słodzik do wypieków jak najbardziej..;-), takiego zwykłego w tabletkach też zapewne dostaniesz, w wwskim na górczewskiej to nawet mąkę pełnoziarnistą dostałam...:-D

kurza stopa ten mój auchan jest tak dziko poukładany ze nic tam nie umiem znaleźć!!!! Jutro pojde jeszcze po masc na dziąsa dla Marcela to poszukam dokladniej a jak nie to juz wylookałam na allegro od jednej osoby słodzik w proszku, slodzik płynny do wypieków, mazeine, kakao wawela m. odtłuszczone i budyn wniliowy....i co ja bede po sklepie biegac :D jutro daje mu ostatnią szanse....

Mama - każdy sklep ma swoje ułożenie, nie znoszę jak od czasu do czasu przestawiają i układ, który znam, już nie jest mi dostępny... Słodzik do ciasta znalazłam na półce ze zdrową żywnością niedalego fruktozy, mąkę przy mące, mazeiny nie było, ale koło niego jest sklepik ze zdrową żywnością, więc tam było... tabletki słodzikowe kupowałam gdzie indziej... i wreszcie trafiłam tofu.. jutro może coś pokombinuję z nim.

Dziewczyny, już 5 kg mniej!!!!!!!!Jejuś, jak się cieszę:-):-):-):-)

Dzisiaj zrobiłam sobie na obiadek tą wątróbkę -mmmmm, pychota!!!Niebo w gębie;-)
Martolinka dzięki za przepis:tak:

reklama
no a jak :-D:-D

anawawka lub inne laseczki wiecie moze gdzie ja dostane słodzik?? kurde obleciałam na szybko Auchan i nie znalazłam :( chciałam zrobic jutro cos słodkiego a tu psikus.... wiem ze anawawka kupuje w auchanie otręby to moze sie orientujesz kobitko czy dostane tam słodzik, hmm??

wlasnie w auchan slodzik znajdziesz na dziale ze zdrowa zywnoscia:)

Do góry