martolinka tak 3 faza jeden dzien w tygodniu P a w reszte dni jem normalnie, tzn. oczywiscie bez slodyczy, bez pieczywa i ziemniakow ale wczoraj juz jadlam kotlety smazone i nie zaluje raz sie zyje, waga sie trzyma jak na razie, zobaczymy co dalej, z efektow jestem bardzo zadowolona, bo pol roku temu to bylam jeszcze zalamana no i trzeba jakos dalej tylko, zebym nie przytyla. Prosze napisz mi co Ty jadasz? Oczywiscie jak mozesz:-) ja przedwczoraj np. zjadlam tak:
sniadanie: jajka ma miekko(juz sie przyzwyczailam)
obiad: makaron nudle z krewetkami i sosem(mniam), ten makaron taki malo kaloryczny ale normalny tez zamierzam jesc
poznym popoludniem jogurt
kolacja kolo 19 - twarozek ze szczypiorkiem i pomidorem
dalej sie w sumie czuje lekko ale nie wiem czy nie przedobrze a co najgorsze glodna chodze najgorzej wieczorami. ale jakos trzy dni dalam rade, zobaczymy jak bedzie dalej
sniadanie: jajka ma miekko(juz sie przyzwyczailam)
obiad: makaron nudle z krewetkami i sosem(mniam), ten makaron taki malo kaloryczny ale normalny tez zamierzam jesc
poznym popoludniem jogurt
kolacja kolo 19 - twarozek ze szczypiorkiem i pomidorem
dalej sie w sumie czuje lekko ale nie wiem czy nie przedobrze a co najgorsze glodna chodze najgorzej wieczorami. ale jakos trzy dni dalam rade, zobaczymy jak bedzie dalej