reklama
Polaa - nie kupiłam, byłam nawet na koszykowej, gdzie pokazują w internecie , że można kupić, a tam paniusia powiedziała, że nie, może dziś lub jutro zamówię przez internet, bo mam dość łażenia po sklepach....
Pauluśka - jakoś waga spada, z szafy wyciągam coraz to nowe ciuchy i próbuję się w nie wbić, więc jest motywacja...
Pauluśka - jakoś waga spada, z szafy wyciągam coraz to nowe ciuchy i próbuję się w nie wbić, więc jest motywacja...
Polaa - wiem, że chodząc można spalić kalorie, ale poziom mojego wk... na tłumy rośnie proporcjonalnie do ilości ludzi... nie lubię przedświątecznych zakupów...
Wiecie co najgorsze jest w tej diecie?? Przy takich mrozach tkanka tłuszczowa już tak nie grzeje jak kiedyś, bo jej jest mniej
, wczoraj po raz pierwszy tej zimy zmarzłam na fest...
Wiecie co najgorsze jest w tej diecie?? Przy takich mrozach tkanka tłuszczowa już tak nie grzeje jak kiedyś, bo jej jest mniej

anawawka - wiem wiem o czym piszesz
tak tylko żartowalam, samej by mi sie nie chcialo chodzic za aromatem. A moj mnie dzisiaj zdenerwowal, przyniosl do domu ciasto mniam no i co?? I sie skusilam ach
zla jestem na siebie ale chyba juz nie mam tak silnej woli jak kiedys, po zjedzeniu kawalka polecialam od razu sie wazyc a moj do mnie:"no juz kompletnie zwariowala".
ja chce juz wigilie - wtedy zaszaleje
teraz przez piec dni zrobie sobie same proteinki chyba...ale ile mozna tak?
czasami mam dosc, waga mniejsza niz przed ciaza a ja sie caly czas boje efektu jojo, ze jak zaczne jesc normalnie to nadrobie to 20kg w szybkim tempie a nie zamierzam caly zyciee byc na dukanie...
ja chce juz wigilie - wtedy zaszaleje
martolinka
Mama i nie tylko :-)
ja sobie troche pofolgowałam + @ i kilogram wiecej:-( ale nie przejmuje sie !!!! jutro P
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja chyba po egzaminach sobie przejdę na tego Dukana oczywiście jeśli jutro wykluczę ciążę... A moze istnieje jakaś dieta zdrowa albo efektywna prócz dukana?
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Anawawawka wow!!!! tak niewiele Ci zostalo
Dzis mam same proteinki i licze ze spadnie mi 0,5 kg tak do wagi suwaczkowej