reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Martolinka - dokładnie maćkowy z reala .. u Ciebie to ten spadek jest już widoczny , ja dopiero 7 dzień na diecie..
Anadri - miłego dnia ;)
Wyjatkowa - może się zdarzyć, że człowiek nie ma energii na dukanie, on zaleca wtedy jedzenie czerwonego mięsa wołowego.
Co do suwaczka dokładnie jak mówi anadri , najlepiej zrobić taki sam i zapisać sobie stronkę.

Anawawka a pamietasz moze jakie czesci wolowiny polecał?
nie chce mi sie szukac:tak:a cos innego bym zjadła:tak:
Cierpliowsci!!!!:tak:

reklama
zgrzeszyłam :( wczoraj wieczorem ... do jadłospisu kolacyjnego tzreba dodac - 2 talerze owsianki na mleku 0,5 proc. i miske popcornu .
nie wiem co mi odbilo, ale okolo 18 tak mnie wzięło na śmieciowe jedzenie, że szok. wszystko za mna chodziło - zaczynając od pizzy a na lodach kończac. pojechaliśmy do sklepu bo ja miałam juz pusta półke w lodwce, na szczęscie mam super męża - wziełam pizze, patrze na niego, odłożyłam pizze, wzięłam frytki, patrzę na niego, odłożyłam frytki. z tego calego bajzlu mysle że wybrałam najmniejsze zlo w postaci popcronu ( takiego do zrobienia samemu).
mimo wieczornego błedu waga spadła, co utwierdza mnie w przekonaniu, ze albo ta dieta to dieta cud i jedzenie wyparowuje mi z brzucha ( nie robiłam jeszcze "dwójki"), albo moja super liczaca waga elektroniczna jest naprawde do "d..y". kurde no.
coś czuje, ze jak kupie nowa to sie okaże że zamiast 10 kg schudłam góra 5. a wtedy to sie chyba podłamię...
tak myslę, że chyba nowej nie kupię dopóki stara nie pokazę 7 z przodu, wtedy podłamka będzie mniejsza.

dzień 17 - faza II dzień 8 (P 2/5)
śniadanie - jajecznica z 3 jajek, 2 plastry szynki z kurczakowej piersi
II sniadanie - jogurt naturalny
obiad - pierś z kurczaka
deser - piers z kurczaka
kolacja - myslę, ze za karę nie będziekolacji :D

A ja poanalizowałam i stwierdziłam, że zrobiłam jeden błąd... zaczęłam za wcześnie dietę... na mnie działają fazy księżyca , w tamtym tyg. księżyc robił się na pełnię, wtedy najlepiej mi rosną włosy, a organizm więcej tyje... za to jak się księżyc zmniejsza waga też szybciej spada...
Jednak najważniejsze, że zaczęło mi ubywać kg... powoli małymi kroczkami do celu.

Mi się chyab przytyło :p Hehe nie wiem czemu ale chyba przez to ,że niby dieta to w sumie żadna tyle ,że ograniczam i zero alkoholu oczywiście (a taklubię piwo ...;/) a ćwiczę.No ale czuję jaka pupa jędrna nawet B zauważył :D

wyjatkowa gratulacje.
mój m. na pyatnie - a widac cos ze schudlam? popatrzył dziwnie, skrzywil glowe ze niby obserwuje i ja juz wiedziałam, ze on nic nie widzi ... brak słów...

Ano nie ma czego gratulować jak waga stoi :p

Andari nie martw się niebawem zauważy :) Ważne żebyś ty się czuła dobrze. :)

U mnie 2 dzień @ i 2 dzień P:tak: Klasycznie - waga stoi , ale zazwyczaj na trzecie dzień już leci:tak:
Anadri nie poddawaj sie pokuskom!!!!:tak: tyle już osiągnęłaś!!!:tak:
anawawka gratuluje!!
Wyjatkowa Tobie gratuluje jedrności:-p

reklama
Do góry