reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Sosy robie na bazie jogurtu naturalnego- tyle wariacji ile przypraw :)
Serków ile chcesz tylko chudych. najwazniejsze jest mieso jednak . jest taka zasada. Jedz mięso, pij mięso i zagryzaj mięsem :)

reklama
haha na szczescie miesko to nei tylko piers z kurczaka, ale tez mielone chude z indyka, chuda szynka z piersi, watrobka. mniamu.

ja sie zastanawiam czy mi tak malo nie spadło bo ja mało mięsa zjadlam przez te 6 dni w sumie. jakos tak zapomnialam o istenieniu piersi z kurczaka. no ale poprawiam sie !! postanowiałm 9 dni na uderzeniowej byc. z moja waga to chyba lepiej niz gorzej bedzie. dziś dzien mięsny zrobię.

a waga spadła 400 gramow od wczoraj. no i ... waże sie codziennie, a wiem, ze nie powinnam..

super sos czosnkowy (lepszy od jakichkolwiek gotowcow): jogurt naturalny, 2-3 zabki czosnku, sol, koperku troszke, ja lubię bardzo ostry. pycha!! i mozna go jeśc na uderzeniowej !!

anadri kochana mieso to podstawa. I to pewnie dlatego mało Ci spadło. ale teraz już się poprawisz!!! ja tez waze sie codziennie- nie jestem w stanie sie powstrzymac :)
watróbka z cebulka jest pyszna- do tego korniszonek!!!

sniadnko: 250 g jogurtu naturalnego light

w garnku gotuja sie trzy piersi z kurczaka, zrobie jeszcze sosik czosnkowy i bede sobie podjadała w ciągu dnia :)

Ostatnia edycja:
Anadri juz nie jajecznoica na sniadanie?:tak::-D
a jakbyś do tego jogurtu zjadła ze 2 plastry wedliny zindyka , kurczaka? to byłoby super:tak: ja zjadłam pierśz sosem paprykowem i korniszon do tego:-D teraz popijam wodę:tak:

obiad i deser - kurczak w sosie czosnkowym
kolacja - 3 jajka na miekko

mam nadzieje ze jutro waga znow pokaze mniej :)

a jak u was dziewczynki? rusza sie cos?

Czy sie ruszy zobaczymy jutro :) ja wlasnie pieke sobie podudzia z kurczaka w ziołach :) zjadłam serek wiejski , pije wode i wdycham zapachy z piekarnika :)

reklama
Ja właśnie trochę kupiłam produktów i teraz mam pytanie... od kiedy najlepiej zacząć fazę uderzeniową?? Przed czy po @ ? Bo w niedzielę wypada mi ta "wspaniała sprawa"... więc teraz niestety nie dość , że grają mi hormony to jeszcze tyję... :wściekła/y:

Do góry