reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anadri , martolinka - gratuluję :)
Ja na uderzeniowej schudłam 6 kg, a potem tak powoli powoli i zaczęłam się wkurzać troszkę i dwa ostatnie tygodnie odpusciłam ale od dzisiaj znowu walczę :) są efekty więc mam nadzieję, że teraz się nie poddam:) łącznie na dukanie schudłam 14 kg (5 miesięcy) to dużo czy mało??:) Sama nie wiem

reklama
wiesz co bez folii i to jeszcze zamrozone to moga sie przykleic. Natłusciłabym naczynie kilkoma kroplami oliwy.
a rybke to doprawiam : odrobine soli , pieprz , koperek i sporo soku z cytryny, i potem jak juz sie upiecze to jeszcze troche tej cytryny
najlepiej jakby to była swieza rybka , nie kupuj pangi bo tam zadnyck wartosci odzywczych nie ma

Martolinka uwazaj z ta cytryna bo mozna tylko odrobine :-( ja zostawialam sobie plasterek w folii i wtedy rybka nasiakla i byla pyszniutka

anadri , martolinka - gratuluję :)
Ja na uderzeniowej schudłam 6 kg, a potem tak powoli powoli i zaczęłam się wkurzać troszkę i dwa ostatnie tygodnie odpusciłam ale od dzisiaj znowu walczę :) są efekty więc mam nadzieję, że teraz się nie poddam:) łącznie na dukanie schudłam 14 kg (5 miesięcy) to dużo czy mało??:) Sama nie wiem

Jak dla mnie bomba :)

Anadri co do rybki to jednak najlepsza wychodzi z foli lub jezeli nie jadlas dzis jeszcze otrebow a jak lubisz opanierowana to ja bym opanierowala w otrebach i na patelnie teflonowa z odrobina oliwy. ;-) no a przyprawiac mozna czym tylko sie podoba

wiem właśnie , że można tylko trochę , ale do ryby muszę. Staram sie ograniczac , ale raz, dwa w tygodniu nie moge sie powstrzymac:tak:
polaa super wynik!!!!

klaudzia a Ty stosujesz 3 faza? ile schudłąś?

obiad: pierś z kurczaka
deser: jogurt naturalny z otrebami
kolacja: myśle

dzieki za info odnosnie rybki. a folia to taka srebrna? bo taka znalazłam na dnie szuflady :D

wiem właśnie , że można tylko trochę , ale do ryby muszę. Staram sie ograniczac , ale raz, dwa w tygodniu nie moge sie powstrzymac:tak:
polaa super wynik!!!!

klaudzia a Ty stosujesz 3 faza? ile schudłąś?

Martolinka ja schudlam na Dukanie 10/11 kg dokladnie nie pamietam. 3 fazy nie stosuje bo juz mi sie nie chcialo. Tzn staram sie ograniczac do slodyczy i pieczywa ale jem calkiem normalnie ;-) Jem malo ziemniakow bo jakos tak ostatnio wole ryz lub same miesko i salatke ale pozwalam sobie zjesc od czasu do czasu frytki czy jakiegos mcdonalda. waga stoi w miejscu!!!!! zadnych efektow jojo a diete skonczylam kilka miesiecy temu wiec jestem mega zadowolona ;-)

co do cytryny to ja musialam do herbaty dawac bo bez niej nie wypije ale za to ograniczylam do ryb i wszystko bylo oki ;-)

klaudzia ja w sumie też nic nie przytyłam jak zaczęłam jeść normalnie, tzn. no może kilo :p
ale od dzisiaj znowu się zawziełam bo jednak jeszcze chce schudnąć (cały czas chciałam ale ta silna wolna, masakra;/)

klaudzia ja w sumie też nic nie przytyłam jak zaczęłam jeść normalnie, tzn. no może kilo :p
ale od dzisiaj znowu się zawziełam bo jednak jeszcze chce schudnąć (cały czas chciałam ale ta silna wolna, masakra;/)

oooo to widze ze w czwartek nie tylko dla Marty bede gotowac dietetycznie hehehe bedzie kurczaczek ;-) hehe
juz sie nie moge Was doczekac ;-)

Fajnie z tymi spotkaniami macie :happy2: ja tutaj to pewnie nikogo nie poznam az do przedszkola :baffled: no bo nie ma gdzie.... tam mialam na przeciwko super kumpele wlasciwie kuzynke ale taka baaaaaaaaaaardzo daleka. A tu? sama jak palec, dobrze ze do Marcela moge pogadac troche haha bo by mnie chyba rozerwało bo ja gaduła jestem :-p

reklama
Do góry