reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
dziewczyny ja chodzę na aerobic i jak popatrzyłam na swoją trenerkę to kurde laska niesamowicie zgrabna, wygimnastykowana ;) ta to musi być dobra w łózku, a kobitka gdzieś koło 40 więc nie jakaś 20-sto letnia siksa ;)

kto się atualnie odchudza na dukanie drogie koleżanki? etna, maxwell? toś jeszcze?

ja zaczęłam tydzien temu, tak jak 2 lata temu ustaliłam sobie 10 dni uderzeniówki i szczerze jestem niepocieszona, bo wtedy zrzucąłam duzo więcej. Z pewnoscia jem inaczej niż wtedy ale z listy rzeczy dozwolonych. Może te rzeczy mi nie służą, nie wiem ale są dni, ze nie chudnę wcale, dziś wręcz przytyłam. Dziwne na uderzeniówce, jak nic cos nie tak jem. Aktualnie zajadam sę Surimi, mogłabym nie jesc nic innego tylko jakos podejzane mi sie wydają, niby sa na liście ale tam przecież skrobia jest. Do tego sos ojowy, jest na liscie dozwolonych dodatków ale zawiera pszenice...
Zuza zerzarła mi książkę (miałam wydruk z ebooka) i teraz wzoruję się na forum Dieta Proteinowa - najpopularniejsza strona zwolenników diety proteinowej w Polsce może mnie tam w maliny wpuszczają?

kilolku ja miałam kiedyś jakąś książkę o Dukanie i tam pisało, że jeżeli po jakimś czasie znów zaczyna się tą dietę od nowa, to już na uderzeńówce nie schudnie się tyle ile za pierwszym razem! i sprawdza się to u kilku moich znajomych, którzy znów zaczynali dukana. ja swego czasu też próbowałam, ale za pierwszym razem na uderzeniowej schudłam 10 kg, za drugim jakieś 3 i się wkurzyłam i przestałam dukać ;)

KIlolku a jesteś teraz na uderzeniówce ? Jeśli miałabym jakiekolwiek wątpliwości odnośnie jakiegoś produktu to bym nie jadła.Szkoda Twojego trudu :tak:

gawit dzięki, to wiele wyjaśnia. A później też duzo mniej chudły?

martolinka
, tak jestem. Jeszcze 2 dni.

niestety kilolku ale tak! kuzyn za pierwszym razem schudł 35 kg, za drugim jakieś 15!

Wiesz w sumie to tak sobie gdybam, że za drugim razem te osoby mogły sobie na więcej pozwalać i dlatego takie efekty, ale to tylko moje gdybanie! z drugiej strony wiem, że za drugim razem na tej uderzeniówce ja się bardzo pilnowałam i doopa!

ehhh a ja juz sama nie wiem co zrobic... dukana ostatnio przerwalam.. cwiczenia musialam przerwac(6-tke robilam) bo mnie połamało i kregoslup mi siadl... a po drugiej ciazy mam tragiczna kondycje/wage/brzuch i wogole... :-( normalnie nadal wygladam jak bym byla w ciazy ;/ wrocic na dukana? ma to jakis sens? ehhh

ja przyznaje, ze dzisiaj po rewelacjach gawit spała mi mocno motywacja :-( nie wiem jak to dalej będzie.
Chcałabym ćwiczyć ale nie mam ani siły ani czasu na żadne ćwiczenia

reklama
kilolku przepraszam, że spowodowałam spadek Twojej motywacji :zawstydzona/y:;-) chciałam Cię pocieszyć, że nie Twoją winą jest to, że mało chudniesz ;-)
ja stosuję obecnie dietę MŻ (mniej żreć :-D ) staram się jeść małe porcje a często! na obiad jem warzywa i mięso! chleb w małych ilościach i tylko razowy! no i ćwiczę! oprócz chodzenia na zumbę czasami zumbuję w domu :-D aczkolwiek póki co waga ani drgnie! bo zdarza mi sie grzeszyć i np. w piątek zeżarłam 3 kawałki pizzy :zawstydzona/y: no, ale nie poddaje się! ja to bym sobie chętnie odessała tłuszcz tu i ówdzie :-D ale nie stać mnie!

Do góry