reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

MAXWELL wielkie gratulacje, oby tak dalej.

MARTOLINKA aż zazdroszczę takiego spadku wady- wytrwała jesteś, ja nie mam samozaparcia żeby tak na 100 postanowić i się za to wziąść i co najważniejsze osiągnąć zamierzoną wagę.

KILOLEK tak ten program jest nadal na TVN style i bardzo go lubię, nie wiem dokładnie kiedy ale gdzieś około 12 i nie wiem w jaki dzień:baffled: ale często powtarzają.

reklama
kilolek trzymam kciuki za Ciebie, dasz radę :) widzę, że suwaczek już jest;-) powodzenia Kochana

martolinka wow jeszcze 3 kg;-) zawzięta jesteś :)

7 kobiet - piatki 10,55 i kolejny odcinek o 22,30. Powtórka w sobotę o 15. W tym tygodniu miłość a następnie małżeństwo

edit: no polaa od czegoś trzeba zacząć, chociażby od upokarzającego suwaka :zawstydzona/y:

kilolek nie pisz głupot, jakiego upokarzającego??? Przestań!!! ;-) niedługo motylek będzie przy 72, zobaczysz ;)

ups, to przepraszam. Ja dzisiaj piszę z kompa ale zawsze z telefonu i Go nie widziałam:zawstydzona/y: w komórce jakoś wszystko takie malutkie i nie pokazywało mi wszystkich suwaczków a nie zjeżdzałam w dół, wybacz;-)

nie, nie, nie polaa to nie tak, wprowadziłam Cię w błąd, bo ja go na jakis czas zdjęłam, dośc długi z resztą. Chodziło mi o to, ze jest upokarzający, bo stale się powiększa zamiast maleć.

takiej "diety" jak miałam przez ostatni tydzień to żadnej z Was nie życzę, ale 5 kg spadło :szok: teraz już idę za ciosem i będę się odchudzać! oczywiście mam nadzieję, że trochę inaczej niż ostatnio, ale skoro już tyle zjechałam to warto by to pociągnąć dalej!

Gawit idż za ciosem :tak:zrób to dla siebie
Etna jesteś uparta i jak trzeba to i 3 faze ładnie pociągniesz:tak:
u mnie waga suwaczkowa i ani grama mniej. Zbliża się @ i moze coś potem spadnie

reklama
Do góry