reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Dzięki dziewczyny, ale dziś dąlam do vivatu, nie dobrze. Impreza za imprezą i na każdej slodcze, lody, nawet kiełbaski

uff mimo wczorajszego obzarstwa waga w miejscu a bałam się, ze znów wrócę na 7 :D
wczoraj w nocy bylam już tak zmęczona, że z tego zmęczenia się obżarlam cukeirkami :( to nowy poziom mojego obżarstwa :( jadlam już ze smutku i z nerw teraz żrę ze zmęczenia :((((

tm ta da dam!!! prosze o fansary
6 z przodu!!!
nie wierzyłam, ze mi się uda, naprawdę

gratuluje!!!

ja sie od jakichs 2 tyg nie waze, bo jestem poza domem i nie mam wagi :-) az sie boje, co mnie czeka jak wroce :-) narazie jeszcze dietuje, ale musze poczytac, jak przejsc z dukana na normalne jedzenie, w sensie ze jak zajde w ciaze, to zeby od razu nie miec jojo.......
a zadnej diety na czas ciazy nie mam zamiaru trzymac... ;-)
aaa no i w sobote mam w planie grzeszyc ;-) toż to raz w zyciu sie koczy 30 lat hehehhehehhe

no raz w zyciu, raz :d

a ja zmaiarzam trzymać dietę w ciąży. Absolutnie nie po to by się odchudzać. Ta wersja dukana moim zdaniem dostarcza wszystkiego co potrzeba organizmowi a mówi co ile i kiedy. W przeciwnym wypadku znów nabieram kilogramów a nie wierze, ze uda mi sie odchudzić tak po raz drugi. nie pamiętam dokladnie jak to bylo ale na pewno są 2 porcje owoców dziennie, bez dnia proteinowego a poza tym tak jak na utrwaleniu, jesli się nie mylę

Ale co dukana w ciąży? Może się nie znam, ale ona obciążająca dla organizmu (jak każda dieta )... ja bym po prostu przeszła się do dietetyka po ustalenie jadłospisu podczas ciąży:tak:

reklama
no ale nie taka jak na odchudzanie. Dukan na bazie tej diety bialkowej opracowąl diete dla obiet w ciązy i kobiet karmiących, nawet cos o dzieciach czytałam. Ale ta dieta dla kobiett w ciązy nie jest dietą bialkową, jest pelnowartościową detą. Zawiera wszystkie warzywa w tym równiez ziemniaki, pelnoziarnisty chleb itp. Będę miała więcej czasu to znajdę jak jest dokladnie, wtedy poduskutujemy

Do góry