reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

czesc dziewuszki,
widze ze wszystkim tu wesoło !! i kazda je "dietkowo" :D ja sie dołaczam hahaha z kilogramami na ... plusie. nie wiem ile, jutro stane na wadze. ostatnio przeslismy prezziebionka, poza tym znow mialam ropien na dziasle (ałaaa), i nie wiem czemu nie mam okresu, za to mam bzika na pukncie budyniów !! moge jesc je talerzami !!

reklama
no ja stanęlam na wagę. Nie jest tak źle. 500g na + (jeszcze nie zmieniłam suwaka) ale mam @ i nowa spódniczka spada mi z tylka, wiec jest ok. dieta nadal ale niestety z obiadami niewlaściwymi tzn dzisiaj to zjadlam co mi teściowa dąla, bo koczuje u niej, u mnie remont. No nie moge przeciez wybrzydzać jak taka miła (piecczone ziemniaki z karrkówką) a jutro ide do pracy na 20 godzin więc zjem obiad na stołowce tez co będą dawać. 20 godzin w pracy bez obiadu to ja nie wytrzymam, trudno. Ale ze slodyczami koniec, trzeba się wziąc w garść

edit: nie 20 a 12, bład

Ostatnia edycja:
kilolek na 20 godzin? A czemu tak dlugo jak mozna wiedziec?
Masz racje, obiad musisz zjesc wtedy ;) daj spokoj tylko ze slodyczami i bedzie dobrze.
500 gr to jest nic ;)

no tez myslę, ze nie jest źle jak na takie stresy.
Rano mam lekcje a później jakies kretyńskie szkolenie do 20.

hhaha mój błąd nie na 20 tylko 12 godzin :d 12 godzin do 20,00 hhehe sorki
faktynczie 20 to byloby przegiecie

Ostatnia edycja:
martolinka wazne ze ponizej 70 :-):-)

a ja mam dzisiaj pierwszy dzien obzarstwa w Polsce za soba:tak:
w poniedzialek beda P wiec mysle ze jakos dam rade;-) ale jutro zdecydowanie mniej jem:tak:

nie moge sie pozbierac ... pokłócilam sie z P. nie rozmawiamy już drugi dzień, zajadam stres i brak komunikacji miedzy nami. poza tym mam juz dosyc siedzenia w domu z dzieckiem - chce do ludzi ! ale jak moge isc do ludzi skoro wygladam jak wieloryb? aaaaa!!! i jeszcze chciałam zaczac jezdzic na orwerku i .. padło mi kolano. mam opuchnięty staw i dostałam jakies antybiotyki. jak nie zadziałają to ... to lekarz pomysli co dalej (służba zdrowia w uk - pierwsze pytanie lekarza - płaci pani za leki na recepte? nie? to ja juz pania odpowiednio obsluze, chodząca biedoto!).

moge pokrzyczec??

:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

reklama
Do góry