reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Witam wszystkich chciałam zapytać czy któraś z was odchudza się z natur house???? ja właśnie zaczęłam ważę bardzo dużo po 2 poronieniach braniu hormonów siedzeniu w domu po cc udanym 3porodzie przytyłam dużo za dużo mam do zrzucenia 20kg siedzę i ryczę biorę juz suplementy od dziś i stosuje sie do diety jestem głodna masakra
kiedys chciałam tam isc ale postanowiłam, ze nie bede płacila za coś co w internecie mam za darmo. bo uwierz mi, nic nowego Ci nie powiedzą. a wystarczy poczytac o działaniu skąłdników odżywczych, o tym jakie składniki pomagają w spalaniu tłuszczu, a jakie nie i uwierz lub nie ale bedziesz potrafiła sama ustalic sobie diete, zeby schudnac. najważniejsza jest motywacja.

Dzień dobry kobietki,
ja chyba nie bede sie wazyła codziennie, bo mam znów problem z "dwójką". mimo, ze dużo piję. wiem, że napewno jem za mało otrebow, ale czasem nie mam ochoty na nie. buuu

martolinka gratulacje !!! bardzo sie cieszę z Twojego szcześcia. teraz juz pójdzie łatwo !

mama fajnie macie. ja w Polskich sklepach to mam taki wybor że aż mi się płakac chce :( w jednym na osiem mają tylko hcudy twaróg. oczywiscie "jak rzuca". wtedy kupuje z 10 sztuk na raz, bo następnym razem moze juz go nie byc. :D muszę poszukac jakiegos sklepu online z polskimi produktami spozywczymi. moze bedzie lepiej zaopatrzony...

FII d9 (P4)

Martolinka - gratulacje
Anadri - u mnie też w sumie mały wybór, obskakuję dwa hipermarkety żeby zdobyć różne produkty, a to też nie wszystko w nich jest. Powodzenia.
Tymunek - nie eksperymentowałam z natur. Także nie mogę pomóc.

U mnie waga lekko w górę, bo zamiast pełnoziarnistego miałam wczoraj razowca , a nie wiem czy z nazwy, czy ze składu ;-) i mało piłam popołudniu.

anadri w polskim slepie na Narborough jest duyz wybor;) zawsze jest to co chce, serki wiejskie, twarogi itp.;) i nawet ostatnio byly jogurty bez tluszczu ale truskawkowe wiec takich pewnie nie jesz. Nie chodzi mi o "Kubusia" chociaz w nim tez czesto sa rzeczy potrzebne do dukana;-) tylko ten duzy wiesz moze o ktorym pisze?
A ja sie zaopatruja na saffrone lane (ulica niedaleko mnie) niby maly, niepozorny sklepik a twarozki zawsze maja i to ze szczypiorkiem:-) nie waz sie codziennie, wystarczy co kilka dni a wtedy zobaczysz efekt :tak:

Polaa no własnie nie wiem jaki to ten "duzy" sklep. juz druga osoba mi o nim mowi a ja nie wiem gdzie to jest. jakbys moze miala post code to bym na mapie sprawdziła i sie wybrała z moim P.

wagowo -100 g :)

mmartolinka, gratuluję

anadri ja sie chyba z tydzień nie załatwiałam :/ mam duzy problem

a wyboru produktow to i ja nie mam bo u mnie same mini markety. Mam jeden taki sklepiek co sprowadzają wszystko co sobie zażyczę ale ceny kosmiczne. Serek homo kupuje z lidla.

Polaa oczywiwscie 5 nie chce z przodu:-p dla mnie juz tak moze zostac . 69 - dobrze sie kojarzy:-p:zawstydzona/y:
hehe świntucha ;)

a ja stoję...

reklama
taa ale ja jeste wzieęta w graść, musialabym chyba na przeczyszczenie brać by się wziąc bardziej

Do góry