reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Hej dziewczyny - witam się poweekendowo:-).
U mnie waga stoi:-(, ale za jakieś 4 dni mam mieć @, więc i pewnie stąd zastój..
Martolinka, ja zawsze byłam "duża", przy 176cm ważyłam między 65 a 70 kg..potem juz poszło w górę na małżeńskim wikcie:-D:zawstydzona/y:..ale tak mi sie wspomniało przy Twoich wspominkach, że w technikum miałam przyjaciółkę (potem poszłyśmy razem na studia), która podobnie jak Ty, była wysoka, a ważyła ledwo 50 i parę..jadła na potęgę, m.in. moje kanapki, a jej przemiana materii była godna pozazdroszczenia:-)
Kilolek, Anadri i Lotka - gratuluje ładnych spadków, szczególnie Tobie Kilolku:-)..
Polaa, och ja tez już chętnie bym zaciążyła - od razu dieta na bok:tak:..jeszcze do tego dziś w naszej rodzinie pojawiła się mała kruszynka - moja bratowa urodziła córeczkę Alicję (miała cc)..

reklama
maxwell no to do roboty;-) i wtedy pojdzie dieta na bok;) ja chce bardzo zaciażyć:-) ale przytycia sie tez bardzo boje:( tyle sie odchudzalam po Kubie (no w sumie do teraz:() a potem znowu to samo ale czego sie nie robi;) raz sie zyje, cos kosztem czegos;) a przeciez gruba nie jestem - jak mi to moj maz powtarza codziennie, az mi niedobrze od tego:/
anadri kilolek tak weekendy sa najgorsze :( a jak widze jak Moj je coz dobrego to mam dosc:/ a wieczorami tez sie nudze i mysle tylko o jedzeniu bo siedze sama:-(
ale dzisiaj mi sie nie chce jesc na szczescie :)

dzisiaj mam takie P ze nic nie zjadłam oprocz jednego udka

Ech polaa Ty niedobrusie :p zjedz zaraz cos :) ja zjadłam 3 jajka, owsianke , 3 pałki z kurczaka , serek wiejski i mam dość

maxweel a Wy sie cos teraz staracie?:tak:

Tak, zaczęliśmy po nowym roku..mój organizm doszedł w miare do siebie po lipcowym poronieniu i znów zaczęliśmy się starać o maleństwo..
Tak że dzięki diecie zeszłam do wagi sprzed ciąży, jeszcze trochę przede mną, ale jak coś, to koniec diety, ale racjonalne jedzenie (mam nadzieję;-))..

maxwell ja tez mam taka nadzieje, ze bede jadla "z glowa" i nie prztyje tyle co z Kubuniem (tez zeszlam do wagi sprzed ciazy wiec trzeba "zaryzykowac";), oj ja teraz zauwazylam dopiero jak napisalas, ze Ty stracilas dzieciatko:( bardzo mi przykro :( teraz bedzie na pewno ok i moze sie odwdzieczy podwojnie (blizniaki:)) powodzonka:D

hej laski. nie wiem czy jadłyście ale polecam Mlekovita Menu B serek homogenizowany naturalny - Serki homogenizowane - Opinie.senior.pl - Mlekovita Menu B serek homogenizowany naturalny normalnie szok! to ma dobry smak, a jak sie juz doda przyprawy, słodzik itp wg uznania to serio smaczne. Nie wiem moze taka euforia mnie złapała bo kiedys kupiłam chudy serek 0% z firmy "Jana" to w smaku beznadziejnie nijaki...... jak tektura :( z niczym nie chciał przejść przez gardło - wywaliłam. A ten z mlekovitej zajadam ze smakiem.

Witam wszystkich chciałam zapytać czy któraś z was odchudza się z natur house???? ja właśnie zaczęłam ważę bardzo dużo po 2 poronieniach braniu hormonów siedzeniu w domu po cc udanym 3porodzie przytyłam dużo za dużo mam do zrzucenia 20kg siedzę i ryczę biorę juz suplementy od dziś i stosuje sie do diety jestem głodna masakra

reklama
nom ja tez nie widziałam. wczoraj sie pojawił - to chyba jakas nowość...... ale fakt faktem, lepszy od "Jana" bynajmniej ma smak serka naturalnego a nie trocin

Do góry