reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek a wody nic nie pijesz? Wiem , ze polaa tylko cole piłą i chudła , ale ja jakoś nie mam zaufania .
zobaczymy co jutro waga pokaze , jak nic nie spadnie to poprosze zebys mi pisałą co jesz i pomyslimy

reklama
pije, pije. Koło litra wody i ze 2 litry herbaty i kawy. A cole dodatkowo piłam i tak sobie pomyslałam, ze to moze od tego, ale jak poprzednio byłam na warzywach piłam cole zero i schudłam prawie 2 kg. Także już nie wiem.

Maż właśnie do domu z kebabem wócił :/ taki był kochany, zę wziąl dla mnie bez sosu i ryżu czyli same warzywa z mięsem. I co wy na to? niby mięso pieczone, drobiowe

Kikolek - ja tak jadałam i było ok, ale każdy organizm jest inny, życzę jednak smacznego....;-) polecam do tego : jog naturalny z czosnkiem , super sosik...

Włąsnie spaliłam swoja owsianke i musze zrobic nowa:angry:
Dziś dzień P . Oby do jutra:tak:
Sukcesem tego tygodnia . ze waga trzymała sie cały czas 70,9. 300 g powyzej suwaczka ,a le była stabilna:tak:

no u mnie wreszcie ruszyło w dół, choć raczej to zasługa rozstroju żołądka co mnie męczył pół nocy a nie diety ale i tak cieszymy się i świętujemy przekroczenie progu - 7 z przodu!!!

Kilolek świetnie!!! zobaczymy co będzie jutro. Wierzę , że znowu w dół !!! Można powiedzieć , ze jesteś na półmetku.

Kikolek - współczuję rozstroju...
A u mnie po wczorajszej uczcie w górę waga poszybowała TYLKO o 200g... więc jest super!

Kilolek, gratulacje!!!Super kochana!!!Ja jestem znów na warzywkach, więc waga stoi..

Kiedyś w ogóle nie przejmowałabym się 200g lub 300g czy coś, teraz cieszę się z każdego takiego ubytku:szok::-)
Martolinka i Anawawka, jesteście moimi wzorami!!!;-)

Kilolek świetnie!!! zobaczymy co będzie jutro. Wierzę , że znowu w dół !!! Można powiedzieć , ze jesteś na półmetku.
no prawie połowa :D chociaż nabieram apetytu na więcej... z postanowieniami poczekam jednak aż uda mi się to osiągnąć. Drugie 9 kilo najprawdopodobniej będzie trudniejsze niz pierwsze

reklama
Maxweel bardzo dziękuję za miłe słowo:tak: zobaczysz, że i Tobie się uda mała:tak:
ciesze sie , ze ten dzień P się kończy . Powiem Wam , ze naprawde nie wiem jak wytrzymywałam 5 P pod rzad. Wtedy miałam cel przed soba , sporo motywacje i nie było problemu a wrecz upór i zawziecie

Do góry