reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kikolek - nie będzie tak źle.... dasz radę, teraz długo nie ma jakiś super hiper świąt... / tylko Walentynki i tłusty czwartek / , więc pokus mniej....;-) Ale musisz się przygotować na przestoje wagowe.
Martolinka - mam to samo ,,, ten dzień P na fazie 3 to zaczyna być męczarnią
Za to powiem szczerze, że kobiecina , która mnie nie widziała z 3 tyg. nie poznała mnie, więc warto czasami się pomęczyć, by mieć efekty.
Ja chyba uzyskałam wagę idealną, bo waga w 11 dniu fazy 3 wskazuje 53, mimo @. Także stabilizacja 1 kg za mną.... buhahahaha / ja sobie zaczęłam notować co jem, łatwiej wtedy wyłapać błędy, a pamięć ludzka jest czasami zawodna;-) /

reklama
rozmawialam ze znajoma ktora w zeszlym roku stosowala diete dukana, powiedziala mi ze ona miala po niej problemy z menstruacja a jej kolezanka kamienie w nerkach:/ uwazajcie na siebie i wszystko z umiarem:)

Kirakold - możliwe, że dieta te wady tylko ujawniła / nie wierzę, że przez dietę kamienie w nerkach się pojawiają , musiały być tam wcześniej, a dieta tylko je ruszyła /...
Ja mam znajomą, która stosowała tą dietę i było ok, a jej siostra nie mogła. Wiadomo jak ktoś zna swój organizm to pozna kiedy powinien przystopować.

Kira po obejrzeniu ostatniego programu na temat tej diety w MKS juz mnie żadne nowosci nie zaskoczą :) cudem jest , że zyje . Jezeli ktos stosuje WSZYSTKIE zasady diety i jest zdrowy ją zaczynajac nic mu nie grozi

powiem szczerze i otwarcie na pewno z 10 osób się na mnie obrazi ale wk... mnie że co chwila ktos tu zagląda by powiedzieć jaką głupotę robimy. A opychanie sie chipsami jest zdrowe? A siedzenie cąly dzien przed kompem? itd mogłabym tu wyliczyć milion rzeczy które się robi, a do końca nie są zdrowe. Dieta jak dieta nigdy nie zastąpi pełnowartościowego posiłku, ale z umiarem, rozsądnie nie powinna zaszkodzić. Tymczasem wiekszośc osób tu wchodzących ma nas za kompletne bezmózgi. uhhhhh

to sobie uzyłam... teraz powinnam chyba sie upomnieć ;) poczekam na kasiule niech mnie zbeszta

Kilolek Kasiula chyba testuje nowy ekspres bo nas zaniedbuje:tak:
Spojrzałam na Twój suwak i jestem pod wrazeniem. powiedz czujesz po sobie, ze tak spadło?

Kikolek - nie denerwuj się. wierzę, że niektóre osoby po prostu chcą dobrze. ;-) Może chcą po prostu zwrócić uwagę by nie przeholować. Swoją drogą jak nie zna się prawideł dokładnych diety to co mówią w tv lub pisują w internecie to można wywnioskować, że dieta jest zabójcza dla organizmu.
A wynik Twój super! Trzymam kciuki za dalsze spadki.

czesc kochane, widze ze wiecej nas tutaj sie nazbieralo. az miło. ja, jak tylko sie w koncu przeniose na nowe mieszkanko, to tez wracam do diteki dukana, bo jak dla mnie była ona rewelacyjna. a wczoraj na wadze niestety znów było ...rowno 100 bylo ... szkoda słow...

Anadri powiedz dlaczego waga wrociła? rzuciłas wszystkie zasady? szkoda tych kilogramów. Wierze, ze jeszcze wrocisz do dukania

reklama
Ja dzis bylam u dietetyczki i dostalam diete na 2000-2300 kcal. Start po wyplacie bo takie skladniki tam sa ze ho ho

Do góry