reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Hej dziewczyny, a ja trochę do góry z wagą:wściekła/y::zawstydzona/y:..myślę, że musiała mi się owulacja zacząć..mam znaczy nadzieję;-)
A jak u Was postępy? coś się tu cicho zrobiło..

maxwell u mnie waga troche ponizej suwaczkowej , ale po dniu P tak czest jest :)
Mi waga rosła/stała podczas @. Anawawce podczas owu z tego co pamietam
Duzo Ci podskoczyła?

i mi na owu podskoczyła i to jakos sporo ale na @ normalnie spadała.

Powiedzcie mi jakt o z tym cukrem brzozowym czy jak mu tam jest. Są jakieś ograniczenia spozycia? Nie podchodzą mi te słodziki

reklama
Kilolek ja go uzywam. W zasadzie odzwyczaiłam sie słodzic, ewentualnie troche kawe. Nie nadaje sie on do pieczenia niestety.
Na opakowaniu jest napisane ze nalezy wprowadzac stopniowo, w malych ilosciach zeby nie było rozwolnienia :) Zwroc uwage zeby ten KSYLITOL był z Finlandii .
i niestety jest dosc drogi

co do ograniczenia jezeli chodzi o diete to wiadomo tak jak ze słodzikiem- im mniej tym lepiej

Do góry