reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Kilolku - najwazniejsze, ze ty widzisz duza roznice, czujesz sie lepiej, ze mozesz sobie pozwolic na starsze, rozmiar mniejsze ciuchy a inni zeby zobaczyli, to obawiam sie, ze musisz wiecej stracic. Ludzie nie widza kilku zrzuconych kg, widza kilkanascie. Moj tato boryka sie z otyloscia, jak straci 4-8 kg to nikt nie widzi, jak straci 12 kg to wszyscy chwala hehe Teraz znow schudl ze 104 na 91 heh, ale on po prostu mniej je i chudnie. Fakt, ze maz powinien zobaczyc i pochwalic, nawet jesli nie widzi roznicy, zeby ci poprawic humor, ale widocznie taki typ malo domyslny (nie urazajac)
Dukanki - dajcie jakis pomysl na piersi indyka na obiad. A moze na jakas wedlinke z indyka?
Dukanki - dajcie jakis pomysl na piersi indyka na obiad. A moze na jakas wedlinke z indyka?
anawawka jak tam trzecia faza?
Ja sobie weekend zrobilam proteinowy, dzisiejszy dzien tez ale jutro juz nie
Mam tylko nadzieje, ze sie w Polsce nie bede objadac (tzn. nie moge i koniec)
ale bedzie kusilo, zwlaszcza jak jutro pojedziemy do babci meza, Ona to lubi gotowac, malo tego uwielbia namawiac do jedzenia az sie boje
Ja sobie weekend zrobilam proteinowy, dzisiejszy dzien tez ale jutro juz nie
Mam tylko nadzieje, ze sie w Polsce nie bede objadac (tzn. nie moge i koniec)
ale bedzie kusilo, zwlaszcza jak jutro pojedziemy do babci meza, Ona to lubi gotowac, malo tego uwielbia namawiac do jedzenia az sie boje
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Polaa oszukana ta Twoja III FAZA same proteinki a miał byc tylko jeden dzień!!!! Nie daj sie babci
U mnie dziś proteiny.
Anawawka wzrosty to norma. U mnie jest zazwyczaj +/- 1 kg od suwaczkowej wagi
Kilolek nie wierze , ze nie widac 9 kilogramow na - . Jak nosisz ciuchy luzniejsze to nikt nie zauwazy ,a le sama obserwujesz jak leca kg, centymetry. Nie łąm sie- zobacz ile za Toba. Ja nie wygladam absolutnie jak nabita wiec sobie nie wkrecaj . A ta dziewczyna z programu to jeszcze sie odchudzała na II FAZIE wiec nie wygladała idealnie
U mnie dziś proteiny.
Anawawka wzrosty to norma. U mnie jest zazwyczaj +/- 1 kg od suwaczkowej wagi
Kilolek nie wierze , ze nie widac 9 kilogramow na - . Jak nosisz ciuchy luzniejsze to nikt nie zauwazy ,a le sama obserwujesz jak leca kg, centymetry. Nie łąm sie- zobacz ile za Toba. Ja nie wygladam absolutnie jak nabita wiec sobie nie wkrecaj . A ta dziewczyna z programu to jeszcze sie odchudzała na II FAZIE wiec nie wygladała idealnie
martolinka tak troszkę oszukana, masz racje ale chcialam przed Polska czuc sie troszke lzejsza, zapewne wiesz o co mi chodzi ale pozniej juz na pewno bedzie to 1 dzien i tez poniedzialek, tak po weekendzie akurat
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Domyślam się ja tu dbam zebys nam nie znikneła po prostu
Martolinka - o wahaniu wiem.. zastanawia mnie jednak jedno, ok 220 g ryżu czy makaronu można 2x w tyg. a jak ktoś mniej zjada to może go stosować częściej? Może idiotycznie to brzmi, ale dla mnie torebka ryżu 100g była zawsze zbyt duża...
reklama