reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

kilolek masz racje, sprzed diety bedzie Ci ciezko zrobic fotki haha;) ale ja glupia jestem, oczywiscie mialam na mysli wstaw zdjecia sprzed diety a zrob teraz;) sorry, trzymam za Ciebie kciuki

reklama
Kilolku - najwazniejsze, ze ty widzisz duza roznice, czujesz sie lepiej, ze mozesz sobie pozwolic na starsze, rozmiar mniejsze ciuchy a inni zeby zobaczyli, to obawiam sie, ze musisz wiecej stracic. Ludzie nie widza kilku zrzuconych kg, widza kilkanascie. Moj tato boryka sie z otyloscia, jak straci 4-8 kg to nikt nie widzi, jak straci 12 kg to wszyscy chwala hehe:) Teraz znow schudl ze 104 na 91 heh, ale on po prostu mniej je i chudnie. Fakt, ze maz powinien zobaczyc i pochwalic, nawet jesli nie widzi roznicy, zeby ci poprawic humor, ale widocznie taki typ malo domyslny (nie urazajac):)

Dukanki - dajcie jakis pomysl na piersi indyka na obiad. A moze na jakas wedlinke z indyka?

anawawka jak tam trzecia faza?
Ja sobie weekend zrobilam proteinowy, dzisiejszy dzien tez ale jutro juz nie;)
Mam tylko nadzieje, ze sie w Polsce nie bede objadac (tzn. nie moge i koniec:))
ale bedzie kusilo, zwlaszcza jak jutro pojedziemy do babci meza, Ona to lubi gotowac, malo tego uwielbia namawiac do jedzenia:( az sie boje

Polaa - tylko 300g na plusie... , więc jak na ucztę z majonezem i ptysiami to uważam, że jest super! Trzymam kciuki za Ciebie i nie grzeszenie ;-)

Polaa oszukana ta Twoja III FAZA :p same proteinki a miał byc tylko jeden dzień!!!! Nie daj sie babci :)

U mnie dziś proteiny.
Anawawka wzrosty to norma. U mnie jest zazwyczaj +/- 1 kg od suwaczkowej wagi :)

Kilolek nie wierze , ze nie widac 9 kilogramow na - . Jak nosisz ciuchy luzniejsze to nikt nie zauwazy ,a le sama obserwujesz jak leca kg, centymetry. Nie łąm sie- zobacz ile za Toba. Ja nie wygladam absolutnie jak nabita wiec sobie nie wkrecaj . A ta dziewczyna z programu to jeszcze sie odchudzała na II FAZIE wiec nie wygladała idealnie

martolinka tak troszkę oszukana, masz racje ale chcialam przed Polska czuc sie troszke lzejsza, zapewne wiesz o co mi chodzi:) ale pozniej juz na pewno bedzie to 1 dzien i tez poniedzialek, tak po weekendzie akurat:)

Martolinka - o wahaniu wiem.. zastanawia mnie jednak jedno, ok 220 g ryżu czy makaronu można 2x w tyg. a jak ktoś mniej zjada to może go stosować częściej? Może idiotycznie to brzmi, ale dla mnie torebka ryżu 100g była zawsze zbyt duża...

reklama
anawawka torebke ryżu (150g) to my we 4 zjadamy ja, Artur, Kuba i Michał

chciałam oglosic, ze wg mojego BMI przestałam być otyła! :)))))))))))))))))))) teraz już tylko mam nadwagę :/

Do góry