reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
(...)Pianistka jutro robie muffinki chyba, narobilas smaka jak nie wiem co:tak(...)

Haha, super. Napisz jak wyszly:)

Pianistka, przepis wypróbowany i nawet smakowały mojemu S.:-D
Zrobiłam w wersji wytrawnej i wyszło mi 6 sztuk:-D:-D.
Teraz kolacyjka: muffinki plus sałatka z tuńczyka..

Dziewczyny, zauważyłam, że teraz masę jajek zużywam, macie też tak?:-)

Super, ze wam smakuja.
Co do jajek, to ja tez sporo zuzywam, bo do kazdego placka, muffina, buleczki, kluseczek itp. ida, staram sie jesc jak najmniej samych jaj, ale i tak znikaja w szybkim tempie heh.

maxwell ja dietke zaczelam w maju ( z przerwami), schudlam 17 kg. Teraz juz jestem na 3 fazie, doszlam do swojej wagi sprzed ciazy ( a przytylam duzzoo), nawet dwa kilo mniej niz przed ciaza:D takze jestem zadowolona, szybko Ci poszly te kilogramki:)

maxwell ja dietke zaczelam w maju ( z przerwami), schudlam 17 kg. Teraz juz jestem na 3 fazie, doszlam do swojej wagi sprzed ciazy ( a przytylam duzzoo), nawet dwa kilo mniej niz przed ciaza:D takze jestem zadowolona, szybko Ci poszly te kilogramki:)
Też ładnie schudłaś!!:tak: a nie ciągnie Cię do "zwykłego" żarełka?;-)

ciagnie, ciagnie:tak::tak:
tak jak napisalam mialam przerwy w diecie bo dopadaly mnie ataki glodu:) ale teraz juz jest o wiele lepiej, chleba nie jem w ogole i mi go nie brakuje, ziemniakow tez nie.
Czasami zjadloby sie cos niedozwolonego ale jakos daje rade:-) chociaz czasami zgrzesze:p ale teraz mam juz tylko jeden dzien w tygodniu P (jestem na 3 fazie) i nie moge narzekac, w tym tygodniu mialam takie dwa dni nawet i waga spada:)

Maxwell -ślicznie waga Ci leci....
Kikolek - wow, jestem pod wrażeniem... i życzę wytrwałości...;-)
Polaa - ja na tą fazę 3 chcę w końcu wskoczyć, ale ... jakoś się ciągle boję...
Mnie też do tych słodyczy ciągnie - zauważyłam, że mogę sobie pozwolić na zjedzenie kinder pingui i waga nie wariuje, więc jak mnie dopadnie to sobie zjadam... próbowałam nutelki, ale jakoś dziwnie mi wyszła.. możliwe, że za dużo jakiegoś składnika... Ogólnie dieta mi pasuje ... nie brakuje mi pewnych rzeczy...

reklama
Ja rano obowiązkowo jem owsiankę - na pierwsze śniadanko jak znalazł, by potem wyjść na to zimnisko ;-). W piątek wreszcie nabyłam ketchup dawtona fit, ale ... w domu sobie dokładniej go obejrzałam i cholewcia , niby ma mało węglowodanów, ale ten cukier co w nim jest to mnie lekko zszokował..
Dieta.pl | Ketchup FIT - DAWTONA
Chyba go zacznę używać od fazy 3... jeszcze luknę ten kotliński i lidlowski...
Ostatnio mój obiad zżera mi moja starsza, ale niech idzie jej na zdrowie :-D, a zaczęło się od skórki..

Do góry